Ketä pidetään olympialaisten isänä?

Olympialaiset

mitä ja hhäh 

Vastaus:

Siitä on aina ollut monta tarinaa, mutta tässä eräs kerrotuista.
Olympian äiti kun sattui olemaan melkoinen lunttu. Hieman viiniä, niin jo alkoi tapahtumaan. Reidet aukenivat viimeistään puolen mukin Ouzo ryypyllä.
Muuan britanialainen Wenlock ja kreikkalainen Zappas tapailivat Olympian äitiä Hippodamaeijasta, tämän aviomiehen Pelopsin selän takana. Kerran eräässä epäilyttävässä tavernassa Ateenan varjoisimmilla kujilla järjestettyjen juominkiorgioiden jatkoilla Hippodamaeijas kiihkoissaan antautui näille molemmille heijarin heiluttajalle. Tuloksena oli satiaisten kannan tervehtymisen lisäksi tiineeksi tupsahtaminen. Erohan siitä Pelopsin ja Hippodamaeijaksen välille tuli. Etenkin kun Pelops tunnettiin kuuluisana tuhkamunana ja aisankannattajana.
Masennuksissaan ja vatsa jo melkoisesti törröllään vaelteli tämä Ateenan puistoissa viinitilkkaa kerjäämässä. Muuan höveli ja outo ranskalainen Coubertin sattui myös samaan aikaan puistoon aikomuksenaan levittää takkiaan pahaa aavistamattomille ateenalaismammoille. Takin napit olivat kuitenkin menneet solmuun ja aikeet menivät niin sanotusti vihkoon. Hippodamaeijas huomasi tämän epätoivoisen vierasmaalaisen nyhertäjän ja tarjoitui auttamaan poloista muutaman kolikon palkkiota vastaan. Coubert suostui hämmennyksissään kulahtaneen ja haisevan naisen avun tarjontaan. Nappien solmut aukenivatkin vauhdilla, olihan Hippodamaeijaksella kertynyt runsaasti kokemusta miesten nappien selvittämisistä. Takki lehahti auki ja yllättäen Hippodamaeksen joka vanhasta tottumuksesta tarttui muukalaisen kepeksiin. Coubertin ihastui ensisilmäyksellä tähän välittömään naiseen ja havaitsi samalla naisen olevan tiineenä ja arveli tämän olevan vailla aviopuolisoa. Häitä vietettiin piakoin Pariisin latinalaiskorttelissa ja paroniksi osoittautunut Coubertin otti vastuulleen pian syntyvän lapsen, joka sai nimen Olympia. Loppu onkin sitten selkeämpää historiaa, joka kerrotaan aikanaan. Sieltä kannattaa nostaa tarinoita Olympian vaurastumisesta ja lihomisesta. Hän on myös erittäin perso lahjoille ja mielistelylle. Viime aikoina on ollut puhetta myös huumeiden käytön parissa sekoiluista.
Mutta näin siis seuraavaan kertaan.
-PTS-


Paranna vastausta

Vastaaja: user1883760353

Aiemmat vastaukset

Nykyaikaisten olympialaisten isä on Pierre de Coubert.

Nykyaikaisten olympialaisten "isänä" pidetään paroni Pierre de Coubertinia, joka myös suunnitteli olympialaisten tunnuksessa olevat olympiarenkaat.

Olympialaisten "isänä" pidetään Pierre de Couberia, joka myös suunnitteli olympialaisten tunnuksessa olevat olympiarenkaat.