A la carte ruoka?

Vastaus:

A la carte -ruoka tarkoittaa ravintolassa tilattavaa ruokaa, joka on listattu erikseen menuun, ja asiakkaat voivat valita tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tämä eroaa buffet- tai set-menu -tyyppisistä tarjoiluista, jossa asiakas saa valmiiksi laaditun aterian tai syö itse itsevalitsemastaan tarjonnasta.

A la carte -menussa voi olla erilaisia alkuruokia, pääruokia ja jälkiruokia, ja annosten hinnat vaihtelevat. Tällainen tarjoilutapa antaa asiakkaille mahdollisuuden valita juuri sitä, mitä he haluavat syödä, ja tilauksia tehdään yleensä yksittäin. Laaja a la carte -valikoima voi myös korostaa ravintolan erikoistumista ja asiantuntemusta eri ruokalajeissa.

Onko jotain erityistä, mitä haluaisit tietää a la carte -ruoasta?


Lisää vastaus