EIKÖS SELLAINEN SUKULAINEN JOUDUKIN HELVETTIIN KUN ON AINA OLEVINAAN MUITA PAREMPI.?

TÄMÄN KYSYMYKSEN AJATTELIN POISTAA. 

Vastaus:

KYLLÄ


Lisää vastaus

Vastaaja: user2047728586

Aiemmat vastaukset

Ei

Liittyvät vastaukset

Googlettamalla susta löytyy kaikenlaista juttua ja muuten sellainen vinkki että pelkkä sukunimen vaihto Facebookissa ei piilota tiliäsi muiden ulottuvilta. Pitäisi yksi juttu asetuksissa nimenvaihdon jälkeen vielä tehdä ja lisäksi olla laittamatta tunnistettavia kuvia, niin kukaan ei yhdistä Sliooriin - sikäli jos sitä et halua. Mä löysin sut FB:stä parissa sekunnissa ja meillä näyttäisi olevan 30 yhteistä kaveria. Etkä tunne heistä yhtäkään livenä, kun tein pientä kyselyä. Minä taas tunnen. Sä näköjään hyväksyt kaikki jotka keksii sua kaveriksi pyytää, tai itse lähettelet ventovieraille kaverikutsuja. Ei oikeasti hyvä idea?
Mikä on sellainen käännös mihin ei usko erkkikään?
MikäMikä oli hyvää? Mikä oli huonoa? Mikä oli helppoa? Mikä oli vaikeaa? Mitä olisit halunnut oppia lisää? Mikä oli turhaa? Kuinka paljon aikaa käytit kurssiin? Oliko kurssi sellainen, mitä siltä odotit? Miten kurssia voisi parantaa?Mikä oli hyvää? Mikä oli huonoa? Mikä oli helppoa? Mikä oli vaikeaa? Mitä olisit halunnut oppia lisää? Mikä oli turhaa? Kuinka paljon aikaa käytit kurssiin? Oliko kurssi sellainen, mitä siltä odotit? Miten kurssia voisi parantaa?
Mihin voi valittaa tienpitäjästä joka ei laita liikennemerkkiä paikkaan jossa sellainen kuuluisi lain mukaan olla?
Mikä oli hyvää? Mikä oli huonoa? Mikä oli helppoa? Mikä oli vaikeaa? Mitä olisit halunnut oppia lisää? Mikä oli turhaa? Kuinka paljon aikaa käytit kurssiin? Oliko kurssi sellainen, mitä siltä odotit? Miten kurssia voisi parantaa?
Kuka tämä yksi on joka aina kirjoittaa tänne isolla ja uhkailee, onko hän oikeasti sellainen vai pilaileeko, trollaako hän vain?
Mihin sanaluokkaan kuuluu sellainen?
Summerilta taisi joskus tulla sarja joka kertoi kolmen hengen räpäribädistä. johtaja oli sellainen vihreäpaitainen oranssitukka, toinen oli sellainen tyttöjen kanssa flirttaileva blondipoika ja lopuksi oli sellainen pullea beatbox-heppu?

Liittyvät kysymykset

Mitä tarkoittaa eikös?