EIKÖS SELLAINEN SUKULAINEN JOUDUKIN HELVETTIIN KUN ON AINA OLEVINAAN MUITA PAREMPI.?

TÄMÄN KYSYMYKSEN AJATTELIN POISTAA. 

Vastaus:

KYLLÄ


Lisää vastaus

Vastaaja: user2047728586

Aiemmat vastaukset

Ei

Liittyvät vastaukset

Mihin voi valittaa tienpitäjästä joka ei laita liikennemerkkiä paikkaan jossa sellainen kuuluisi lain mukaan olla?
Mikä oli hyvää? Mikä oli huonoa? Mikä oli helppoa? Mikä oli vaikeaa? Mitä olisit halunnut oppia lisää? Mikä oli turhaa? Kuinka paljon aikaa käytit kurssiin? Oliko kurssi sellainen, mitä siltä odotit? Miten kurssia voisi parantaa?
Kuka tämä yksi on joka aina kirjoittaa tänne isolla ja uhkailee, onko hän oikeasti sellainen vai pilaileeko, trollaako hän vain?
Mihin sanaluokkaan kuuluu sellainen?
Summerilta taisi joskus tulla sarja joka kertoi kolmen hengen räpäribädistä. johtaja oli sellainen vihreäpaitainen oranssitukka, toinen oli sellainen tyttöjen kanssa flirttaileva blondipoika ja lopuksi oli sellainen pullea beatbox-heppu?
Summerilta taisi joskus tulla sarja joka kertoi kolmen hengen räpäribädistä. johtaja oli sellainen vihreäpaitainen oranssitukka, toinen oli sellainen tyttöjen kanssa flisttaileva blondipoika ja lopuksi oli sellainen pullea beatbox-heppu. tietääkö kukaan sarjan nimeä?
Kiinteistä aineista muodostuvilla kappaleilla on selkeä sellainen?
Sokerivesikin on sellainen?

Liittyvät kysymykset

Summerilta taisi joskus tulla sarja joka kertoi kolmen hengen räpäribädistä. johtaja oli sellainen vihreäpaitainen oranssitukka, toinen oli sellainen tyttöjen kanssa flisttaileva blondipoika ja lopuksi oli sellainen pullea beatbox-heppu?