Eräs viiskybänen rummo liihottaa Maikkulan raitilla. Pukeutuu 2000-luvun junttihepeneisiin ja on välillä jatkuvasti tahdosta riippumattomassa hoidossa suljetulla Peltolassa. Asuu Maikkulassa ja sen hamppi miehet aina jättävät sen. Kirjoittelee johonkin kyssäreihin pahaa tutuistaan, googlaa päivittäin omaa nimeään ja kiusaa ihmisiä netissä. Onko noloa? ?

Vastaus:

Tämä sekopää kirjoittelee pitkin nettiä psykooseissaan, googlaa omaa nimeään päivittäin koska ei omista elämää, ryyppää ja vetää aineita. Esiintyy toisina henkilöinä netissä ja levittelee valeita. Häiriköi entisiä miehiään ja näiden nykyisiä puolisoja salanimillä. Todella sairas ja epävakaa persoona.


Lisää vastaus

Vastaaja: user871928177

Aiemmat vastaukset

Kaksi miestä liihottaa Maikkulan raitilla. Toinen pukeutuu pastellisävyisiin hepeneisiin ja toinen on jatkuvasti tahdosta riippumattomassa hoidossa suljetulla Peltolassa. Asuvat Maikkulassa ja ovat aviossa. Kirjoittelevat johonkin kyssäreihin pahaa tutuistaan. Onko noloa???

Tämä sekopää kirjoittelee pitkin nettiä psykooseissaan, googlaa omaa nimeään päivittän koska ei omista elämää, ryyppää ja vetää aineita. Esiintyy toisina henkilöinä netissä ja levittelee valeita. Häiriköi entisiä miehiään ja näiden nykyisiä puolisoja salanimillä. Todella sairas ja epävakaa persoona.

Kehisämmä sekoilee ja vainoaa, levittelee pskaa nettiin. Aika moni on susta ilmoja jo tehnyt niin eiköhän kohta vankilaan meno psykoosipotilaalle koita
Kannattaa pysyä visusti vaan piilossa siellä Maikkulassa ja ruuvailla ovikelloja irti

Kehisämmä sekoilee ja vainoaa, levittelee pskaa nettiin. Aika moni on susta ilmoja jo tehnyt niin eiköhän kohta vankilaan koita
Kannattaa pysyä visusti vaan piilossa siellä Maikkulassa ja ruuvailla ovikelloja irti vtun psykoosipotilas

Kaksi miestä liihottaa Maikkulan raitilla. Toinen pukeutuu pastellisävyisiin hepeneisiin ja toinen on jatkuvasti tahdosta riippumattomassa hoidossa suljetulla Peltolassa. Asuvat Maikkulassa ja ovat aviossa. Kirjoittelevat johonkin kyssäreihin pahaa tutuistaan. Onko noloa?

Såila Såx Nygrén on nolo