Eräs viiskybänen rummo liihottaa Maikkulan raitilla. Pukeutuu 2000-luvun junttihepeneisiin ja on välillä jatkuvasti tahdosta riippumattomassa hoidossa suljetulla Peltolassa. Asuu Maikkulassa ja sen hamppi miehet aina jättävät sen. Kirjoittelee ohonkin kyssäreihin pahaa tutuistaan, googlaa päivittäin omaa nimeään ja kiusaa ihmisiä netissä. Onko noloa? ?

Vastaus:

Tämänkin avohoitopotilaan saisi joku hakata niin että sen mutsikaan ei sitä tunnistais. V*tun vammanen ämmä. Ihme ja kumma jos sai miehiltään aina turpaan.


Lisää vastaus

Vastaaja: user1455527545

Aiemmat vastaukset

Kaksi miestä liihottaa Maikkulan raitilla. Toinen pukeutuu pastellisävyisiin hepeneisiin ja toinen on jatkuvasti tahdosta riippumattomassa hoidossa suljetulla Peltolassa. Asuvat Maikkulassa ja ovat aviossa. Kirjoittelevat johonkin kyssäreihin pahaa tutuistaan. Onko noloa???

Tämä sekopää kirjoittelee pitkin nettiä psykooseissaan, googlaa omaa nimeään päivittän koska ei omista elämää, ryyppää ja vetää aineita. Esiintyy toisina henkilöinä netissä ja levittelee valeita. Häiriköi entisiä miehiään ja näiden nykyisiä puolisoja salanimillä. Todella sairas ja epävakaa persoona.

Kaksi miestä liihottaa Maikkulan raitilla. Toinen pukeutuu pastellisävyisiin hepeneisiin ja toinen on jatkuvasti tahdosta riippumattomassa hoidossa suljetulla Peltolassa. Asuvat Maikkulassa ja ovat aviossa. Kirjoittelevat johonkin kyssäreihin pahaa tutuistaan. Onko noloa?

Tämä sekopää kirjoittelee pitkin nettiä psykooseissaan, googlaa omaa nimeään päivittäin koska ei omista elämää, ryyppää ja vetää aineita. Esiintyy toisina henkilöinä netissä ja levittelee valeita. Häiriköi entisiä miehiään ja näiden nykyisiä puolisoja salanimillä. Todella sairas ja epävakaa persoona.