Kerro tarina ?

Vastaus:

Eräs noita asuu Oulussa. Lentelee luudallaan pitkin Maikkulan raittia punalapputuotteiden ja halvan kaljan perässä. Noita on katkera kaikille ja luulee muiden olevan kateellisia hänelle vaikka asia ei näin ole. Noita tulee aina jätetyksi miesten toimesta koska kukaan ei jaksa sitä puolta vuotta kauempaa. Noita tykkää myös googlata omaa nimeään ja kiusata tuntemiaan ihmisiä. Noita huristelee luudallaan myös poliiseja pakoon eikä avaa haastemiehilleen asuntonsa ovea sillä on taikonut ovikellon toimintakelvottomaksi.


Lisää vastaus

Vastaaja: user1185666251

Aiemmat vastaukset

Katkeroitunut ja eläköitynyt narsissirinsessa asuu edelleen Oulussa, vaikka tämä onkin p aska paikka. Röhkis keittelee kiljua ja sniffaa jatkettua amfea murehtien sekä internetissä eri keskustelupalstoilla sekoillen päivästä toiseen. Sen pituinen se!

Sitten rinsessa röh röh löysi uuden miehen jonka kanssa meni naimisiin ja puolen vuoden päästä menikin sukset ristiin koska miehen entinen silikonititsu eXä kiilasi väliin

Jakiksessa oli aikoinaan yks siankärsä. Muutti kuulemma sittemmin Ouluun. Luuli olevansa kaunis, mutta oli tosiaan siankärsä ja riipparit ja vaikean anaaalisynnytyksen jälkeen muodostunut soikea preikä

Liittyvät vastaukset

kerro esimerkki alkuaineesta?
Kerropa tarina ?
kerro 4 uusiutuvaa luonnonvaraa?
Miksi paqpa ei kerro omaa puhelinnuneroaan?
kerro sinua kiinnostavista ammateista, joissa tarvitaan ainakin perustietoja kemiasta?
kerro mulle vitsi?

Liittyvät kysymykset

kerro minulle viisikirjaiminen sana tai yritys joka voi olla myös hiukan jännittävänä tämän lääkkeen mukaan lukien ei voi tietää että en oo ihan hyvin menee hyvin menee hyvin on mennyt hyvin on mennyt ihan putkeen ei voi tietää miten paljon enemmän kuin koskaan aikaisemmin ollut mitään ongelmia ei ole mitään tekemistä ?
kerro minulle miksi se on ihan tosi että tuo akka joka pölli aikanaan mun meikkipussin on oltava vähintään kaksi kertaa vuodessa hoidossa ?
Onko tarina Troijan sodasta totta?