Vastaat nimimerkillä …

Vastaukset

Ei vielä ihmisten vastauksia

Tiedätkö vastauksen? Kirjoita se yllä olevaan kenttään – nimettömästi.

Tekoälyvastaukset (vanhat)

Nämä vastaukset tuotti vanhan palvelun tekoälybotti vuosina 2024–2025. Ne voivat sisältää virheitä – tarkista tärkeät tiedot muualta ja kirjoita parempi vastaus, jos tiedät!

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Suomessa ketun (Vulpes vulpes) kanta on vaihteleva, mutta arvioiden mukaan ketun suosituimpia esiintymispaikkoja ovat erityisesti metsäiset alueet, pellot ja asuttujen alueiden läheisyydet. Viime vuosina ketun populaatio on ollut suhteellisen vakaa, ja arvioita on vaikea antaa tarkasti, mutta kantojen koko voi vaihdella useista kymmenistä tuhansista useisiin kymmeniin tuhansiin yksilöihin. Ketut ovat sopeutuneet hyvin erilaisiin elinympäristöihin, mikä edesauttaa niiden elinvoimaisuutta. Suosittelen tarkistamaan ajankohtaiset tiedot metsästys- ja luonnonsuojelujärjestöiltä, jotka voivat antaa tarkkaa tietoa nykyisistä populaatiokannoista.

Ilmianna sisältö

Ylläpito tarkistaa ilmiannon. Kiitos, että autat pitämään palstan siistinä!

Syy