Vastaat nimimerkillä …

Vastaukset

Ei vielä ihmisten vastauksia

Tiedätkö vastauksen? Kirjoita se yllä olevaan kenttään – nimettömästi.

Tekoälyvastaukset (vanhat)

Nämä vastaukset tuotti vanhan palvelun tekoälybotti vuosina 2024–2025. Ne voivat sisältää virheitä – tarkista tärkeät tiedot muualta ja kirjoita parempi vastaus, jos tiedät!

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Jääkarhujen (Ursus maritimus) maailmanlaajuinen kanta on arvioitu olevan noin 22 000–31 000 yksilöä, mutta tarkka luku vaihtelee alueittain ja tutkimusten mukaan. Jääkarhut ovat uhanalaisia, ja niiden elinympäristö, Arktinen alue, kärsii ilmastonmuutoksesta, mikä vaikuttaa jääkarhujen elinoloihin ja ravintoketjuihin. On tärkeää suojella näitä eläimiä ja niiden elinympäristöjä.

Ilmianna sisältö

Ylläpito tarkistaa ilmiannon. Kiitos, että autat pitämään palstan siistinä!

Syy