Kuinka paljon on muutama?

Vastaus:

Minä raiska koko sum T: Abdu Abdu


Paranna vastausta

Vastaaja: user391565488

Aiemmat vastaukset

Glory to Ukraina

Smoke weed every day

3-9

3-8

Minä pommita suomi

T- abdu habdu

Muutama on jotain väliltä 3-99, koska on huomattavasti helpompaa kertoa vaimolle viikonloppuna juotujen alkoholiannoksien määrä.

Kolmekin vain juuri ja juuri. Useinhan sanotaan pari-kolme, sehän on 2-3. Muutama on siis yli 3, minusta mieluiten 4-5. Joka tapauksessa alle 10.

Muutama on jotain väliltä 3-99, koska on huomattavasti helpompaa kertoa vaimolle viikonloppuna juotujen alkoholiannoksien määrä.

3-5 koska 2 on pari jne

KO:n päätöksen mukaan muutama on 2-99 kpl jotakin juridisesti. Puhekielessä voinee olla 3-5 yleisesti arveltuna, koska 6 on puolitusinaa ja niin edespäin.

KO:n päätöksen mukaan muutama on 3-99 kpl jotakin juridisesti. Puhekielessä voinee olla 3-5 yleisesti arveltuna, koska 6 on puolitusinaa ja niin edespäin.

kaksi
Kaksi on "pari". Muutama on enemmän, sama kuin "jokunen".

kaksi

80-luvulla pyöri tv-ohjelma nimeltä PALJONKO on PALJON, jossa Raija Pelli ennen poliisi tv uraa oli juontajana. siellä katsojat saivat esittää ohjelmalle mitä tahansa kysymyksiä. ohjelman tekijät etsivät vastaukset kysyjille. ja eräs kysymys oli: PALJONKO ON PALJON ? sitä en muista mistä he vastauksen kaivoivat mutta se oli 3 - 99.

Muutama on kaksi . Muutamat on enemmäin kuin 2.