Kuinka paljon on muutama?

Vastaus:

yksi on vain yksi. Kaksi on pari, kolme on muutama, neljä on monta, viisi on paljon.


Vastaaja: user650003779

Aiemmat vastaukset

Muutama on 3

Tarpeeksi

3-99 koska muutama tarkoittaa kaikin tavoin epätarkkaa lukua, sen käsite ei ole sama kuin esimerkiksi tusina tai pari jotka kuvaavat vain yhtä tiettyä lukua.

3-8

3-9

Muutama on jotain väliltä 3-99, koska on huomattavasti helpompaa kertoa vaimolle viikonloppuna juotujen alkoholiannoksien määrä.

Kolmekin vain juuri ja juuri. Useinhan sanotaan pari-kolme, sehän on 2-3. Muutama on siis yli 3, minusta mieluiten 4-5. Joka tapauksessa alle 10.

Muutama on jotain väliltä 3-99, koska on huomattavasti helpompaa kertoa vaimolle viikonloppuna juotujen alkoholiannoksien määrä.

3-5 koska 2 on pari jne

KO:n päätöksen mukaan muutama on 2-99 kpl jotakin juridisesti. Puhekielessä voinee olla 3-5 yleisesti arveltuna, koska 6 on puolitusinaa ja niin edespäin.

KO:n päätöksen mukaan muutama on 3-99 kpl jotakin juridisesti. Puhekielessä voinee olla 3-5 yleisesti arveltuna, koska 6 on puolitusinaa ja niin edespäin.

kaksi
Kaksi on "pari". Muutama on enemmän, sama kuin "jokunen".

kaksi

80-luvulla pyöri tv-ohjelma nimeltä PALJONKO on PALJON, jossa Raija Pelli ennen poliisi tv uraa oli juontajana. siellä katsojat saivat esittää ohjelmalle mitä tahansa kysymyksiä. ohjelman tekijät etsivät vastaukset kysyjille. ja eräs kysymys oli: PALJONKO ON PALJON ? sitä en muista mistä he vastauksen kaivoivat mutta se oli 3 - 99.

Muutama on kaksi . Muutamat on enemmäin kuin 2.