Kysy mitä vain, vastaa kysymyksiin tai paranna vastauksia.
Maidon oltava käden lämpöistä kun laittaa juustojuoksutinta?
Ruoka, Maidon oltava käden lämpöistä kun laittaa juustojuoksutinta, Maidon oltava käden lämpöistä kun laittaa juustojuoksutinta, Maidon oltava käden lämpöistä kun laittaa juustojuoksutinta, Maidon oltava käden lämpöistä kun laittaa juustojuoksutinta, Maidon oltava käden lämpöistä kun laittaa juustojuoksutinta
Vastaus:
Kyllä, juustojuoksutinta lisätään yleensä kädenlämpöiseen maitoon. Tämä lämpötila auttaa juustonvalmistusprosessissa juoksettamaan maidon oikealla tavalla. Liian kuuma maito voi pilata juustonrakenteen ja liian kylmä maito ei ehkä reagoi juoksuttimen kanssa kunnolla. Kädenlämpö tarkoittaa yleensä noin 30–37 astetta Celsius-asteikolla.