Mikä karhu tekee?

Vastaus:

?


Lisää vastaus

Vastaaja: user1420089070

Liittyvät vastaukset

Kana sanoo Kot kot kot kot kot kot karhu sanoo Mur mur mur mur mur mur Gorilla sanoo Ärrhg ghräghgrr Kirahvi sanoo Öri öri öri öri öri öri Kiiski ei sano mitään Siittiö sanoo ptlqm ptlqm?
Lumenia ei voi tietää mitä tekee mieli karkkia ei ole ollut mitään ongelmia ja se on kuvankaappaus maksusta on ollut aika paljon lokaa on myös mahdollista saada jotain muuta kuin että se on alottanu molemmat ovat olleet jo etukäteen ja hauskaa viikonloppua kaikille onnittelijoille ?
Mitä vanhemmat tekee makuuhuoneissaan illalla?
Montako seisojaa sillalla? Minä yks kaks .. .. 17 lukee tuoska seinällä, että sijaa seitsemälletoista seisojalle. Meitä on seitsemäntoista ja mulla seisoo. Seisooks sulla? Se tekee sit ainakin yhdeksäntoista. Kuulkaas rahastajat tääll on liikaa väkeä!?
Punainen pää, karvainen juuri, otetaan käteen,pannaan läpee, mene syvään ja tekee hyvää. Mikä se on?
Ideoi juttuaiheita tekee haastatteluja ja kirjoittaa juttuja?
Milloin one direction tekee paluun?

Liittyvät kysymykset

Mitä tarkoittaa hohoohohooho 10ml vettä hepo tekee gutaa, oHo ravistetaan ensiksi ?
AIEMMAT VASTAUKSET Tää joka tekee perättömii ilmotuksii , muutti velkojii karkuu stadist ouluu ja pyörii maikkulan ostarilla juoppojen na rkkari mat ujen kanssa ku kukaan muu ei enää huoli elämiinsä tätä ämmää. turvonnut ja h aiseva vä kivaltanen s ekoakka vaan. saa t urpaansa jatkuvasti. haukkuu kaikki m ustalaisista ja omista tutuistaan lähtien faces ja häiriköi ja uhkailee KANNATTAA VAROO ja se ksitreffeillä ilmottelee myös maine ei hyvä oo tällä naisella ja koko ajan on putkassa ja haukkuu hänen tuttujaan somessa vaikka ite niin n olo ?
Miten karhu liittyy muinais muinaisuskomuksiin?