Mikä oman hotelli?

Matkailu

Tiedätkö vastauksen tähän kysymykseen?

Vastaa tähän!


Liittyvät vastaukset

Tämä varmaan luopunut lapsensa huoltajuudestakin kun pääsi eläkkeelle, ei muuta ku dokaamaan ja pyörimään oululaisten hamppien kanssa, on varmaan vanhemmat ylpeitä esikoisestaan, hahaha. viiskymppinen nainen ja pyörii pari- kolmekymppisten hamppien ja juoppojen kanssa. ja harrastaa oman nimensä googlailua ja ihmisten uhkailua netissä. yks eksähän esti tämän ja tämä epävakaa sekopää laitteli sille sähköpostia. :DDDDD SÅILÅ, SÄILÄ, SASSIQUU sä olet v*tun sairas päästäsi, toivottavasti saat sakkoja tuosta vuosikausia kestäneestä häiriköinnistäsi?
Vertaile keskiajan ihmisen elämään oman elämäs?

Liittyvät kysymykset

Mitä oivallisia tapoja ovatkaan unohtua oman itsensä seuraan ajattelematta mitään paitsi tietysti venettä,postimerkkejä etc!?
Milloin hän huomaa ainoaksi vihollisesi oman rajattoman itsekkyytensä ja halunsa olla kukkona tunkiolla muiden samankaltaisten seurassa? Pian olisi korkea aika.Pian tai ei koskaan ...?
Miten voi selvittää oman vesijalanjälkeni?
Vertaile keskiajan ihmisen elämään oman elämäsi ?
Mitä on oman vastakohta?
Onko oman rään syömisellä positiivisia terveysvaikutuksia?
Marcus ja Martinus hotelli?
Muinaise suomalaiset laittoivat hautoihin mukaan oman aikansa tärkeitä-esineitä.mitkä mielestäsi olisivat yhtä tärkeitä arjen esineitä tämän päivän suomalaisille?