Mikä on auringon massa?

Merkitykset

Tiedätkö vastauksen tähän kysymykseen?

Vastaa tähän!


Liittyvät vastaukset

Monta galaksia on lole massa?
Teemun massa on 65kg ja yhden suksen pinta-ala 800cm2. kuinka suuren paineen teemu kohdistaa lumeen hiihtäessään yhdellä suksella?
Suuren kultaharkon massa on 12,00 kg. Mikä on harkon tilavuus?
Teemun massa on 65kg ja yhden suksen pinta-ala on 800cm2. Kuinka suuren paineen Teemu kohdistaa lumeen hiihtäessään yhdellä suksella?
Onko täydellinen auringon pimennys harvinainen ilmiö?

Liittyvät kysymykset

On Saapasjalkakissa ja kissa pistoksissa, Ja Kiplingillä kissa on villin viidakon. Mut kissa, joka tanssi, se paras kissa on, sen mustempaa ei ole alla auringon.Hei, tanssi kissa tango, tango, tango, nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on! Soi mustan kissan tango, tango, tango, se japanista lensi tänne meillekin. La-la-la-la-la-la, lal-la!?
Niin paljon mä tunnen Kenet syliini suljen Ja mä kenelle antaa nämä tunteeni saan Vasten auringon siltaa Säteet myöhäiseen iltaan Sinut vierelleni tuon ja sulle hellyyteni suon Niin kuin tuhannet kerrat kanssas ollut oon yksin Näin kun haaveissani kuljen Silmät tyhjyydeltä suljen?
Teemun massa on 65kg ja yhden suksen pinta-ala 800neliösenttimetriä ,kuinka suuren paineen teemu kohdistaa lumeen hiihtäessä yhdellä suksella?
Miten kopernikuksen käsitys maan ja auringon paikasta erosi keskiaikaisesta käsityksestä?
Kuinka kuuma on auringon ydin?