Mikä on espanjan perinne ruoka?

Merkitykset

Vastaus:

peruna makkara aladinin jalka sergio ramos ja timi


Lisää vastaus

Vastaaja: user184807904

Aiemmat vastaukset

PAELLA: Paella on yksi viidestä Espanjan Perinneruoasta..Se on peräisin Valencian seudulta oleva perinneruoka .

Perinteinen paella valmistetaan lypsentämällä riisiä, ja jänistä ja kanaa, tai etanoita. Kuiva tai leikkopapuja lihaliemessä ja oliiviöljyssä.

Tässä Onkin , sitten Valion Paella Presepti.


400 g
ohuita hunajamarinoituja broilerinfileitä
¾ dl
Valio Oivariinijuoksevaa
2
paprikaa , punainen ja vihreä
mustapippuria myllystä
3 dl
raakaa, pitkäjyväistä riisiä
½ tl
kurkumaa
1 tl
tuoretta chiliä
2 - 3 (150 g)
sipulia
2
valkosipulin kynttä
7 dl
vettä
3 dl
Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
2
kanaliemikuutiota
4 (250 g)
tomaattia
1 prk (150 g)
Valio crème fraîchea 28%
1 pussi (200 g)
herneitä
180 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
1 rasia (85/65 g)
savustettuja simpukoita
TARJOILUUN
1 dl
persiljaa
1 - 2
sitruunaa ja/tai limettiä
OHJE
Leikkaa broilerifileet 5 - 7 osaan. Mittaa laakeaan, tilavaan paistokasariin tai paellapannulle 2 rkl rasvaa. Paista siinä broilerisuikaleet kypsiksi. Lisää suikaloidut paprikat. Mausta mustapippurilla. Ota seos pois pannulta. (Puhdista tarvittaessa pannu.)
Kuullota pannulla lopussa rasvassa riisi, kurkuma, hienonnettu chili, lohkotut sipulit ja hienonnetut valkosipulin kynnet. Lisää vesi, mehu, liemikuutiot ja kuutioidut tomaatit. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 30 min kunnes neste on lähes imeytynyt ja riisi kypsää.
Lisää broileri-paprikaseos. Lisää crème fraîche, herneet, sulatetut valutetut katkaravut ja simpukat. Kuumenna. Sekoita mahdollisimman vähän.



..Niin Miten Yllättävää Kun luulisi, Sanon minä Vastaaja Lopuksi, Ettei Perinneruoka olekkaan se häränlihaa pihvi ja ruokajuomana Aikuisille Punaviini ja Lapsille Mehua maitoa ruokajuomana.

Niin , Että Espanjassakin tykätään syödä Tortilloja se on Toinen perinneruoka.