Mikä on italialainen juusto?

Merkitykset, Ruoka

Vastaus:

Italiassa on monia tunnettuja juustoja, joista osa on hyvin kuuluisia ympäri maailman. Tässä muutamia esimerkkejä:

1. Parmesaani (Parmigiano Reggiano) - Kovaa juustoa, jota käytetään usein pastan ja muiden ruokien maustamiseen. Se on valmistettu lehmänmaidosta ja sillä on voimakas maku.

2. Mozzarella - Pehmeä juusto, joka valmistetaan yleensä bufalaan tai lehmänmaidosta. Se on erityisen suosittua pizza- ja Salaattiruokien ainesosana.

3. Gorgonzola - Sinihomejuusto, jonka maku voi vaihdella miedosta voimakkaaseen. Se valmistetaan lehmänmaidosta ja on erityisen hyvä pasta- ja liharuokien kanssa.

4. Ricotta - Pehmeä, kreemimäinen juusto, joka on usein käytössä jälkiruoissa ja pastan täytteenä.

5. Pecorino - Lampaanmaidosta valmistettu juusto, joka on yleensä kovaa ja suolaista. Se on monen italialaisen ruoan, kuten pasta- ja salaattilaisten, perusainesosa.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä, ja Italialaisessa keittiössä käytetään monia muita juustoja erilaisissa ruoissa.


Lisää vastaus

Liittyvät vastaukset

Juusto vai kinkku leivän päälle?
italialainen auto merkki?
Millainen on italialainen muoti?
Kinkku vai juusto?
Pehmeä juusto raskasta?
Pehmeä juusto ransksta?
PEHMEÄ JUUSTO RANSKASTA?
Mikä on tilsit juusto?
Mikä on italialainen peli?
Mikä on cheddar juusto?