Mikä on karjalan maila?

Merkitykset

Korjaus pitäjää 

Vastaus:

Luovutettu Venäjälle Koko Kaunis Karjala.Viipuri,Viipurin maalaiskunta,Vuoksenlahti, Äyräpää,Antera,Säkkijärvi,Harlu,Käkisalmi Käkisalmen maalaiskunta,Hiitola,Impilahti,Jaakima,Jääski,Kanneljärvi,Kirvu,Kivennapa,Koivisto,Sortavala,Korpiselkä,Kuolema järvi,Lavansaari,Lumivaara, Rautu,Suursaari,Porkkala (50 vuodeksi) Kokonaan luovutettu 40 Paikkankuntaa ja pitäkää .94770 Sodissa kaatunutta.410 000 Karjalaista evakkoa,11 % Suomen väestöstä,inhimilliset kärsimykset,Sukujen hajoaminen,Perinteen katoaminen,Uusille Asuinsijoille,Elämän elpyminen. Vilho Vesterinen sävelsi Säkkijärven Polkan jota soitettiin Sodan aikana radiosta.Usein koska sen ääniaallot oli niin korkeita ja vihollinen ei pystynyt salakuuntelemaan Suomen Armeijan Radioliikennettä.On Kauniina muistona karjalan maa.Se syömessä vielä se soinnahtaa kun haitarin ääniä kuulla. Saa Säkkijärven polkka.Karjala on Meiltä pois jäi sentään Säkkijärven polkka.Tule tule tyttö kanssani tanssii..Siinä on lipatus lainneitten huojunta honkien.Tule tule tyttö kanssani tanssiin jäi sentään polkka...Korjaus.On kauniina muistona Karjalan maa,mutta vieläkin syömessä soinahtaa kun soittajan sormista kuulla saa Säkkijärven polkka Nuoren ha vanhan se tanssiin vie.EI sile polkalle vertaa lie❕ Sen kanssa on vaikka mieron tie.Säkkijärven polkka❕ siinä on lipatus laineitten siinä on huojunta honkien.Karjala soi Kaikki tietää sen Säkkijärven polkka.Tule tule tyttö nyt kanssani tanssiin kun polkka niin herkästi helkähtää. Hoi❕ Hepo surkoon ja hammasta purkoon kun sillä on ihmeesti. Suurempi pää.Tule tule tyttö nyt kanssani tanssiin kun meillä on riemu ja suvinen sää❕ SÄKKIJÄRVI ON MEILTÄ ON POIS MUTTA JÄI SENTÄÄN POLKKA❗ ..


Lisää vastaus

Vastaaja: user181603820

Aiemmat vastaukset

Luovutettu Venäjälle Koko Kaunis Karjala.Viipuri,Viipurin maalaiskunta,Vuoksenlahti, Äyräpää,Antera,Säkkijärvi,Harlu,Käkisalmi Käkisalmen maalaiskunta,Hiitola,Impilahti,Jaakima,Jääski,Kanneljärvi,Kirvu,Kivennapa,Koivisto,Sortavala,Korpiselkä,Kuolema järvi,Lavansaari,Lumivaara, Rautu,Suursaari,Porkkala (50 vuodeksi) Kokonaan luovutettu 40 Paikkankuntaa ja pitäkää .94770 Sodissa kaatunutta.410 000 Karjalaista evakkoa,11 % Suomen väestöstä,inhimilliset kärsimykset,Sukujen hajoaminen,Perinteen katoaminen,Uusille Asuinsijoille,Elämän elpyminen. Vilho Vesterinen sävelsi Säkkijärven Polkan jota soitettiin Sodan aikana radiosta.Usein koska sen ääniaallot oli niin korkeita ja vihollinen ei pystynyt salakuuntelemaan Suomen Armeijan Radioliikennettä.On Kauniina muistona karjalan maa.Se syömessä vielä se soinnahtaa kun haitarin ääniä kuulla. Saa Säkkijärven polkka.Karjala on Meiltä pois jäi sentään Säkkijärven polkka.Tule tule tyttö kanssani tanssii..Siinä on lipatus lainneitten huojunta honkien.Tule tule tyttö kanssani tanssiin jäi sentään polkka...

Liittyvät vastaukset

Paras nimi onko se saila maila vai kaisla?
Onko maila verbi?
karjalan kielen sanoja suomeksi?
Suomen tasavalta (ruots. Republiken Finland) eli Suomi (ruots. Finland) on Pohjoismaihin kuuluva valtio Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Se rajautuu idässä Venäjään ja siihen kuuluvaan karjalan tasavaltaan, pohjoisessa Norjaan ja lännessä Ruotsiin. Etelässä lähin naapurimaa on Viro Suomenlahden eteläpuolella. Suomen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Helsinki.?
Mitä tarkoittaa karjalan rykmentti?

Liittyvät kysymykset

Mikä maila jani tuppuraisella on?
Paljon maksaa sähly maila?
Mikä on pohjois-karjalan keskussairaala?
Mitä tarkoittaa miilunpoltto? karjalan kielessä?

Liittyvät aiheet

karjalan maila