Mikä on maailma?

Merkitykset

Tiedätkö vastauksen tähän kysymykseen?

Vastaa tähän!


Liittyvät kysymykset

Vielä hetki sitten mulla oli ihmissuhdekriisi. Ei luistanut räppi, ei riimi eikä biisi. Mä istuin erakkona rannassa ja maailma humisi muualla, jossain tosi kaukana. Olin vähällä ottaa hatkat ja lähteä Afrikkaan tai Moldovaan tai Andorraan tai ainakin Tallinnaan.?
Kyllä ihminen tarvitsee ihmistä ja enemmän vielä yksin ollessaan. Tosi on, että maailmaa ei silloin ole, kuin ihminen lakkaa olemasta. Ajattele et voi ketään kutsua luoksesi, tiedät että kutsullasi saatat vastaajan vaivautuneeksi. Kenen jumalaute on tämä maailma ja sen säännöt? Kun ihmisyytesi on ihmisistä lähtöisin miksi et saa ihmisiä lähellesi, silloin kuin ainoaasi ovat muualla ja poissa? Kuka on rakentanut nämä esteet ihmisten välille?
Koko maailma on siis kehittynyt melkoisesti,on päästy eteenpäin monella alalla?
Mitä asioita muu maailma on oppinut Pohjois-Amerikan alkuperäiskansoilta?
Mikä on kvartaali maailma?
Kuinka huono tuuri pitää oikeesti olla? Tänään kävelin kotia koulusta, ja vastaan sattu tulemaan Duudsonit Jopolla pärräävä nuori, vinopäinen #lettinliehuttaja poika. Ilahduin ja tervehdin häntä. No, mutta, nyt kun nykynuorisosta puhutaan, niin mitähän oli vastaus? No arghhh. Voi voi mihin tämäkin maailma on menossa..?