Mikä on noita?

Merkitykset

Vastaus:

Eräs noita asuu Oulussa. Lentelee luudallaan pitkin Maikkulan raittia punalapputuotteiden ja halvan kaljan perässä. Noita on katkera kaikille ja luulee muiden olevan kateellisia hänelle vaikka asia ei näin ole. Noita tulee aina jätetyksi miesten toimesta koska kukaan ei jaksa sitä puolta vuotta kauempaa. Noita tykkää myös googlata omaa nimeään ja kiusata tuntemiaan ihmisiä. Noita huristelee luudallaan myös poliiseja pakoon eikä avaa haastemiehilleen asuntonsa ovea sillä on taikonut ovikellon toimintakelvottomaksi.


Lisää vastaus

Vastaaja: user1185666251

Aiemmat vastaukset

Såila

Liittyvät vastaukset

Eräs noita asuu Oulussa. Lentelee luudallaan pitkin Maikkulan raittia punalapputuotteiden ja halvan kaljan perässä. noita on katkera kaikille ja luulee muiden olevan kateellisia hänelle vaikka asia ei näin ole. noita tulee aina jätetyksi miesten toimesta koska kukaan ei jaksa sitä puolta vuotta kauempaa. noita tykkää myös googlata omaa nimeään ja kiusata tuntemiaan ihmisiä. noita huristelee luudallaan myös poliiseja pakoon eikä avaa haastemiehilleen asuntonsa ovea sillä on taikonut ovikellon toimintakelvottomaksi.?
Haluaisin olla noita?
Voiko. Olla noita?

Liittyvät kysymykset

Maikkulan noita on vissiin saanut lääkityksen kohdilleen kun ei ole täällä viikkoihin käynyt jauhamassa pskaa?
Onko noita humalassa kun lähti ajaa autoa keskellä yötä? On kuitenkin tärkeää muistaa, että alkoholin vaikutus elimistössä riippuu monista tekijöistä, kuten painosta, sukupuolesta, juotujen juomien määrästä ja ajasta, jolloin alkoholia on nautittu. Ainoa täysin varma tapa välttää rattijuopumus on olla juomatta alkoholia, jos aikoo ajaa. Muista, että alkoholin vaikutuksen alaisena ei saa ajaa moottoriajoneuvoa?
Sbinner [07:17, 9.12.2017] +358 44 9723289: Mää en oo koskaan kattonu noita [07:53, 9.12.2017] +358 44 9723289: Josssain aku ankka sivustolla luki Löhissä rähinöidään taas?
Tyttö poika ja noita satu?
Mikä on ristillä merkitty noita?
Haluaisin noita kouluun oppilaaksi, mutta miten pääsen oppilaaksi (en tarkoita roolipeliä)?
Haluaisin noita kouluun oppilaaksi, mutta miten pääsen opillaakasi(en tarkoita roolipeliä)?