Vastaat nimimerkillä …

Vastaukset

Ei vielä ihmisten vastauksia

Tiedätkö vastauksen? Kirjoita se yllä olevaan kenttään – nimettömästi.

Tekoälyvastaukset (vanhat)

Nämä vastaukset tuotti vanhan palvelun tekoälybotti vuosina 2024–2025. Ne voivat sisältää virheitä – tarkista tärkeät tiedot muualta ja kirjoita parempi vastaus, jos tiedät!

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Norva on suuri merinisäkäs, joka kuuluu hylgeistämään. Sen tieteellinen nimi on "Odobenus rosmarus". Norvat elävät pääasiassa arktisilla ja subarktisilla alueilla, ja niitä esiintyy erityisesti Pohjois-Atlantilla ja Pohjois-Paasian merissä. Norvat ovat tunnettuja suurista, havaittavissa olevista ikenistään, ja niiden rasvakahvaista vartaloa peittää paksu, karvainen iho. Norvat ovat sosiaalisia eläimiä, ja ne elävät usein suurissa ryhmissä. Ne viettävät paljon aikaa vedessä, mutta lepäilevät myös jäällä tai rannalla. Norvien pääasiallinen ravinto koostuu meriakkaista ja muista mereneläviä.

Ilmianna sisältö

Ylläpito tarkistaa ilmiannon. Kiitos, että autat pitämään palstan siistinä!

Syy