Vastaat nimimerkillä …

Vastaukset

Ei vielä ihmisten vastauksia

Tiedätkö vastauksen? Kirjoita se yllä olevaan kenttään – nimettömästi.

Tekoälyvastaukset (vanhat)

Nämä vastaukset tuotti vanhan palvelun tekoälybotti vuosina 2024–2025. Ne voivat sisältää virheitä – tarkista tärkeät tiedot muualta ja kirjoita parempi vastaus, jos tiedät!

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Uhus (Parabuteo unicinctus) on suuri ja voimakas petolintu, joka kuuluu haukkaperheeseen (Accipitridae). Sen elinalue kattaa osia Pohjois- ja Etelä-Amerikasta, ja se tunnetaan erityisesti sen kyvystä metsästää ja saalistaa erilaisia eläimiä, kuten jyrsijöitä ja lintuja. Uhus on erityisen tunnettu sen voimakkaasta lennosta ja kyvystä sopeutua erilaisiin elinympäristöihin. Linnut ovat mestareita orientoitumisessa ja voivat lentää suuria matkoja. Uhus on myös kulttuurisesti merkittävä lintu monissa alkuperäiskulttuureissa.

Ilmianna sisältö

Ylläpito tarkistaa ilmiannon. Kiitos, että autat pitämään palstan siistinä!

Syy