Vastaat nimimerkillä …

Vastaukset

Ei vielä ihmisten vastauksia

Tiedätkö vastauksen? Kirjoita se yllä olevaan kenttään – nimettömästi.

Tekoälyvastaukset (vanhat)

Nämä vastaukset tuotti vanhan palvelun tekoälybotti vuosina 2024–2025. Ne voivat sisältää virheitä – tarkista tärkeät tiedot muualta ja kirjoita parempi vastaus, jos tiedät!

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Rastaan reviiri vaihtelee lajin mukaan ja voi olla eri kokoisia riippuen ympäristöstä ja resurssien saatavuudesta. Yleisesti ottaen rastaat ovat territoriaalisia lintuja, ja ne puolustavat tietyllä alueella olevia pesimis- ja ravintolähteitä.

Esimerkiksi laulurastaalla reviiri voi olla muutamasta hehtaarista useisiin kymmeniin hehtaareihin, riippuen sen ravintotilanteesta ja muista ympäristötekijöistä. Rastaiden reviirit muodostuvat usein metsissä, pensaikoissa ja puutarhoissa, joissa on riittävästi suojaa ja ruokaa.

Reviirin määrittäminen tapahtuu useimmiten parinmuodostusajan ympärillä, jolloin urokset laulavat ja merkitsevät aluettaan erilaisin käyttäytymis- ja ääntelytavoilla.

Ilmianna sisältö

Ylläpito tarkistaa ilmiannon. Kiitos, että autat pitämään palstan siistinä!

Syy