Vastaat nimimerkillä …

1 vastaus

Vierailija

Haisunäätä on hidas ja kömpelö hämäräeläin. Aamuisin ja iltaisin se ruuakseen etsii hedelmiä, sieniä, pähkinöitä, marjoja, kukintoja, sekä hyönteisiä, toukkia, etanoita, munia, hiiriä ja haaskoja. Haisunäätä etukäpäliensä kynsillä kaivaa maasta muurahaisentoukkia ja muuta ruokaa. Auringon noustessa se vetäytyy suojapaikkaansa, joka on maakuoppa, rakennuksen tai kiven alus. Villinä elävät haisunäädät usein hakeutuvat asutuksen liepeille ruuanjätteiden ja puutarhojen houkuttamina

Ilmianna sisältö

Ylläpito tarkistaa ilmiannon. Kiitos, että autat pitämään palstan siistinä!

Syy