Mitä kermaan tulee?

Vastaus:

Kerma on niin sanottu maitotuote, joka valmistetaan maidon rasvaisesta osasta. Se on tärkeä ainesosa monissa ruoissa ja leivonnaisissa. Kermaa on erilaisia tyyppejä, kuten kuohukermaa, kermaviiliä ja ruokakermaa.

Kermaan liittyviä asioita ovat esimerkiksi:

1. Ruokakäyttö: Kermaa käytetään usein kastikkeissa, keitoissa ja jälkiruoissa lisäämään makua ja koostumusta.
2. Viskit: Kermaa voi myös vaahdottaa, jolloin siitä saadaan aikaan kuohkeaa vaahtoa, jota käytetään esimerkiksi täytekakuissa tai kahvin päällä.
3. Ravintoarvo: Kerma on kaloreita ja rasvaa sisältävää, joten sen käyttöä suositellaan kohtuudella.
4. Valmistus: Kermaa voidaan valmistaa myös kotona, esimerkiksi lyömällä kuohukermaa vaahdoksi.

Jos haluat tietää lisää erityisistä kerman käytön alueista tai resepteistä, kysy vaan!


Lisää vastaus