Mitä tarkoittaa alle aikayksikön?

Merkitykset

Vastaus:

Tosi nopeasti


Lisää vastaus

Vastaaja: user750680557

Liittyvät vastaukset

Pupsi puppe kultainen loikki alle pyörien, voi voi pupsia kun ei voi koiraa kuksia?
Päälle vai alle kun ei mahdu vierekkäin?
Voiko alle 18 vuotiaille tarjoilla alkoholia?
Jos ihon alle tulee kuhmu nii mitä se tarkoittaa?
Hannan koulumatka on 400 m. Kuinka monta metriä Hannan edestakainen koulumatka jää alle kilometrin?

Liittyvät kysymykset

Luo meren ja hiekan alle lokkien viitan Sun ajatuksissani vien Ja toivon että suudelma Tuo sieluni rantaan Sen otatko vastaan Sen sinulle voisinko antaa Kuin ainoan tähden?
En tiennyt että niin kävisi, päivät vain äkkiä hävisi. En tiennyt että niin pelästyisin, kun ranta suljettiin. Katoksen maali jo rapisi. Mä kesähameessa vapisin. Tuuli paiskoi varotusaitaa tielle kaupunkiin. Vaikkapa syksy ja toinenkin. minä väsyin hieman ja paljon unohdin. Sen muistan mä kuitenkin, miten sä hengähdit hiljaa. Sinne alle sotkuisen katoksen kesä tuli niin äkkii ja häipyi hiipien. Me valvottiin palellen. Mul oli Hiuksissa hiekkaa.?
Mitä jos sinut näkisin. Hymyilisitko vain väkisin vai ihanasti niin kuin silloin vai tuntisitko ees? Se kesä kuohui ja kolisi, kuin maailman viimeinen olisi. Päivä poltti asvalttiin reiän mä hukuin katseesees. Sinä yönä rannalla vihdoinkin ihan varovasti sun kättäsi kosketin. Aika liikkui hitaammin ja sä hengähdit hiljaa. Sinne alle sotkuisen katoksen kesä tuli niin äkkii ja häipyi hiipien. Me valvottiin palellen. Mul oli Hiuksissa hiekkaa.?
Kalle, meni päälle taikka alle, Se tuntuu paremmalle, Kun sylissä on iso nalle. Ka-Ka-Kalle se tykkää oravista, Lehmistä, lampahista Ja kaikista eläimistä rakkahista?
Mihin sanaluokkaan kuuluu sana alle?

Liittyvät aiheet

alle aikayksikön