Mitä tarkoittaa itse asiassa?

Merkitykset

Vastaus:

Oikeastaan, varsinaisesti.


Lisää vastaus

Vastaaja: user523575987

Liittyvät vastaukset

Pitäisi kirjoittaa 3 kirjettä tämän lisäksi loppusivu olkoot täynnä pisteitä jokainen ajatelkoot itse vapaasti?
Googlettamalla susta löytyy kaikenlaista juttua ja muuten sellainen vinkki että pelkkä sukunimen vaihto Facebookissa ei piilota tiliäsi muiden ulottuvilta. Pitäisi yksi juttu asetuksissa nimenvaihdon jälkeen vielä tehdä ja lisäksi olla laittamatta tunnistettavia kuvia, niin kukaan ei yhdistä Sliooriin - sikäli jos sitä et halua. Mä löysin sut FB:stä parissa sekunnissa ja meillä näyttäisi olevan 30 yhteistä kaveria. Etkä tunne heistä yhtäkään livenä, kun tein pientä kyselyä. Minä taas tunnen. Sä näköjään hyväksyt kaikki jotka keksii sua kaveriksi pyytää, tai itse lähettelet ventovieraille kaverikutsuja. Ei oikeasti hyvä idea?
Kuinka tehdä kaikki eteen osuvat työt itse?
Alkutietojen tulisi olla mahdollisimman perusteellisia,jotta jatkokoulutuksessa ei tarvitsisi uhrata paljonkaan aikaa itse opiskeluun,ja voitaisiin siis keskittyä erikoisalaan ja vastaaviin soveltamistapoihin, vai mitä ?

Liittyvät kysymykset

Palasitko itsestään vai ihan pelkästä uteliaisuudesta katsellesani kaikkea kauempaa parvekkeelta ikkunasta.Kauempaa ei voi itse vaikuttaa asioihin (tuottaa tuskaa)eiks voi ymmärtää täysin syitä koska seurauksillakaan ei näe logikkaa?
Täytyy kyllä olla itselleen rehellinen että olen itse syypää kun olen menettänyt puhetaitoni?