Mitä tarkoittaa itse etäisyys?

Merkitykset

Tiedätkö vastauksen tähän kysymykseen?

Vastaa tähän!


Liittyvät vastaukset

Ympyrälle piirretään kaksi tangenttia, jotka leikkaavat toisensa 50 asteen kulmassa. Tangettien leikkauspisteen etäisyys ympyrästä on 13,3 cm. Määritä ympyörän säde.?
Jotain jonka valmistaja valmistaa vain muille ei itselleen, se joka sen ostaa ei itse sitä käytä ja se joka käyttää ei tiedä käyttävänsä sitä... Mikä se on?
Kkkkkkkķùuuufududurueieu on kauli kauli kauli kauli ketä ja nyt se sitten tuli jo i have you like this are have to go to the best in Finland tulos on kyllä ihan kiva jos ei voi edes verrata päivän jälkeen ja sen takia että vaalea leipä on kyllä onnen olleen juuri nyt kun olen painoa alkanut ja sen takia että vaalea leipä on kyllä ole ollut niin paljon muuta kuin mitä itse ikinä ei voi edes verrata päivän ensimmäiseen kysymykseen ei voi edes verrata päivän ensimmäiseen kysymykseen ei voi edes verrata päivän jälkeen ja sen takia että vaalea leipä on kyllä ?
Mikä on marssin etäisyys aurinkoon?
Tekeekö antti hommat itse?

Liittyvät kysymykset

Rimmaavat sanaan etäisyys?
Miten miehet itse tyydyttää itseänsä?
Miten miehet itse tyydyttää itsebsä?
Minkä ikäisenä ihminen voi itse tehdä työsopimuksen?
EI JOS KEITTÄÄ LEHMÄN MAIDOSTA JUUSTOKEITTOA SE PIIMII SILLOIN SAMA PÄTEE UUNIJUUSTON KANSSA! TAI VALMISTAA itse LEIPÄJUUSTOA! ONKO VAIKEA TAJUTA! EI TARVI JOKA ASIAAN KOPIOIDA TÄTÄ!! ?

Liittyvät aiheet

itse etäisyys