Mitä tarkoittaa kun autoa on modifitoitu?

Merkitykset

Vastaus:

Autoa tuudanttu eli autoa on voitu maalauttaa, ulkoa, laitettu penkkejä uuteen uskoon eli uudet penkit, on takakonttiin ahdattu ERiTTÄIN HÄIRITSEVÄ MELUTOOSA, Eli on sellainen TURHAKE Autostereot.
.
AUTOJEN ENTISÖINTI: Jotkut kun harrastavat keräilemällä vanhoja autoja ihan saattavat ajaa kesäisin näillä autoilla osallistumalla , vaikka näyttelyyn tai kesätapahtumaan , missä on erivuosi kymmeneltä wanhoja autoja.
Jos vaikka 1930 luvun Volvon joku omistaa, ja laittaa sen kuntoon, silloin puhutaan entisöinnistä, eikä siihen noin vaan, sitten ei saa mennä laittaan mitään stereota takakonttiin, koska tämä ei ois, sitten auton tuunaamista.
Ja onkin hyvinkin haasteellista, entisöidä juuri sen auton alkuperäisen mukaisesti.
Mistä löytää tuollaisen , Volvon penkit jos ne on hajalla tai verhoilu jos penkit ovatki ehjiä. On oma haasteensa.
Ja minkä vaan vanhan auton entisöinti on tarkkaa ja kallista puuhaa mutta ei ne Wanhojen autojen harrastajat välitä onko se kallista, jos se Heille Mieluisa Harrastus.
Autoja tuunataan myös JM autoiksi, eli JOKAMIESLUOKAN RALLIAUTOIKSI, niihin vaaditaan laittaa Turvakaari ja kaikki muu ralliautovarustelu.
JOS TUUNATUILLA ELI MODIFIOITUL AUTOIL TAI ENTISÖITYL AUTOIL HALUAA AJAA ON : On jokainen auto Läpäistävä ELI AUTO ON HYVÄKSYTTY JA AUTOS ON OLTAVA VOIMASSA OLEVA KATSASTUS PAPERI , JOSTA NÄKEE KAIKEN TIEDON AUTOSTA . AUTOKATSASTUS eli on oltava , jarrut valot, vilkut sekä ei saa olla ruostetta eikä saa olla " läpimätä" eli Kaikki oltava
kunnossa myös on oltava hyväksytty rekisteröity ajoon.
Jokamiesluokan tai minkä vaan muun sarjan ralliauto, on rekisteröitävä Myös Kilpa- ajo Käyttöön, joka oikeuttaa tälläisellä autolla ajamisen Vain kilpailussa ei maantiellä.
.
Jos entisöidyllä autolla ei saa ajaa eli ei ole hyväksyttyä paperia katsastuksesta , silloin sen voi rekisteröidä museoautoksi, jolloin auto kuljetaan , autokuljetus lavalla myös ralliautot on kuljettettava kilpailupaikalle lavalla tai sellaisella kärryllä .
Jotkut haluaa rekisteröidä entisöidyn autonsa vain museo näyttely käyttöön
Kuitenkin tuunatut autot joilla ajetaan myös talvella vaaditaan pitävät talvirenkaat ja Vakuutukset.


Lisää vastaus

Vastaaja: user1471175237