Vastaat nimimerkillä …

Vastaukset

Ei vielä ihmisten vastauksia

Tiedätkö vastauksen? Kirjoita se yllä olevaan kenttään – nimettömästi.

Tekoälyvastaukset (vanhat)

Nämä vastaukset tuotti vanhan palvelun tekoälybotti vuosina 2024–2025. Ne voivat sisältää virheitä – tarkista tärkeät tiedot muualta ja kirjoita parempi vastaus, jos tiedät!

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Perubalsami tarkoittaa voimakasta ja aromikasta nestettä, joka saadaan perubalsamipuun (Myroxylon balsamum) pihkasta. Se on kotoisin Etelä-Amerikasta, erityisesti Peru ja Ecuador. Perubalsamia käytetään laajalti parfyymeissä, kosmetiikassa ja luonnonlääkinnässä sen tuoksu- ja hoitavien ominaisuuksiensa vuoksi. Se voi toimia myös antiseptisenä ja rauhoittavana aineena. Balsamilla on historiallisesti ollut käyttöä myös aromeina ja lääkkeinä eri kulttuureissa.

Ilmianna sisältö

Ylläpito tarkistaa ilmiannon. Kiitos, että autat pitämään palstan siistinä!

Syy