Mitä tarkoittaa saattaa olla?

Merkitykset

Vastaus:

Saattaa olla: (hyvin) mahdollista


Lisää vastaus

Liittyvät vastaukset

Jos se sana kuulostaa väärältä niin voiko se sana myöskin olla ts. oikeassa?
On hassua, miten paljon sul on massua Vatsasi saattaa yhä venyä, kun ahmit taaskin kolme menyä´ En voi ottaa kanssasi ruokanokosia Ei sängyt ole kyllin suurikokosia Ei kanssasi voi harrastaa muutakaan paitsi ehkä sumopainia.?
Onko Ansku humalassa kun lähti ajaa autoa keskellä yötä? On kuitenkin tärkeää muistaa, että alkoholin vaikutus elimistössä riippuu monista tekijöistä, kuten painosta, sukupuolesta, juotujen juomien määrästä ja ajasta, jolloin alkoholia on nautittu. Ainoa täysin varma tapa välttää rattijuopumus on olla juomatta alkoholia, jos aikoo ajaa. Muista, että alkoholin vaikutuksen alaisena ei saa ajaa moottoriajoneuvoa.?

Liittyvät kysymykset

Käyt rinnallain ja vaskikellot soi Kuin siunaten nyt rakkauden Hääsunnuntain kun vaskikellot soi Niin kaiku toistaa soiton sen Taivaallaan myös pilvet etsii toisiaan Käy kumpikin luo taivaan alttarin Ja jälkeen sen saa leuto tuuli hiljainen Tuudittaa vain yhtä hattaraa Saa lapset maan myös tuuli saattaa kuiskeellaan Luo alttarin kuin poutapilvetkin Häämarssi sen soi niinkuin soitto taivainen Yhtyen sointuihin urkujen?
Miksi? Miksen sun olla mä vois? Miksi mielestäs ain unohdun pois?
Vois hyvin olla niin ettei me tunnettais. Ne ajat oli hankalia monel lailla. Mä olin sekaisin ja sä ärsyttävä. Osasit aivan kaiken paitsi hävitä. Mut sit jäätiin kerran juttelemaan soodan eteiseen. Herättiin viereltä rakkauden vastasyntyneen.?
Kävelen yksin kadulla En täälläkään saa happea Sä jäit tanssimaan Täysil ja vapaana Oonko meistä ainoa Joka on näin pskana Ja joka miettii vaan niit hyviä aikoja Sä et oo mun tänäänkään Ei olla yhdessä enää?
En jaksais jonottaa Tiskillä jengi nauraa Munki pitäis varmaan pitää hauskaa Tilaan pöytään kuohuvaa Hetkeks tunteet hukuttaa Hymyni alla mun sisällä kuohuaa Sä et oo mun tänäänkään Ei olla yhdessä enää?
Onko noita humalassa kun lähti ajaa autoa keskellä yötä? On kuitenkin tärkeää muistaa, että alkoholin vaikutus elimistössä riippuu monista tekijöistä, kuten painosta, sukupuolesta, juotujen juomien määrästä ja ajasta, jolloin alkoholia on nautittu. Ainoa täysin varma tapa välttää rattijuopumus on olla juomatta alkoholia, jos aikoo ajaa. Muista, että alkoholin vaikutuksen alaisena ei saa ajaa moottoriajoneuvoa?
Kerro minulle viisikirjaiminen sana tai yritys joka voi olla myös hiukan jännittävänä tämän lääkkeen mukaan lukien ei voi tietää että en oo ihan hyvin menee hyvin menee hyvin on mennyt hyvin on mennyt ihan putkeen ei voi tietää miten paljon enemmän kuin koskaan aikaisemmin ollut mitään ongelmia ei ole mitään tekemistä ?

Liittyvät aiheet

saattaa olla