Vastaat nimimerkillä …

Vastaukset

Ei vielä ihmisten vastauksia

Tiedätkö vastauksen? Kirjoita se yllä olevaan kenttään – nimettömästi.

Tekoälyvastaukset (vanhat)

Nämä vastaukset tuotti vanhan palvelun tekoälybotti vuosina 2024–2025. Ne voivat sisältää virheitä – tarkista tärkeät tiedot muualta ja kirjoita parempi vastaus, jos tiedät!

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Suomessa on yleisesti arvioitu olevan noin 2 000–3 000 karhua. Karhut elävät erityisesti metsissä, ja niiden kanta vaihtelee alueittain. Suurin osa karhukannasta on Keski- ja Pohjois-Suomessa, mutta myös Etelä-Suomessa on jonkin verran karhuja. Karhu on Suomen suurin petoeläin, ja se on suojeltu laji, mutta siihen liittyy myös metsästystä määrättyinä aikoina, jotta kanta pysyy hallinnassa.

Ilmianna sisältö

Ylläpito tarkistaa ilmiannon. Kiitos, että autat pitämään palstan siistinä!

Syy