Mutta sitten mä tajusin jotain, täällä tallustaa monenlaista lyyliä. Ne ei tykkää kaivaa matoja, ne edustaa toisenlaista tyyliä. (Ne ei tykkää kaivaa matoja, ne edustaa toisenlaista tyyliä) Sama maa on jalkojen alla oli sulla mono tai tennari. Kun kaverin kanssa tallustaa, niin elämä ei oo hassumpaa?

Tiedätkö vastauksen tähän kysymykseen?

Vastaa tähän!


Liittyvät vastaukset

Ei oo syytä elää vanhaa uudestaan. Ei tuu samanlaista Kaakkois-Aasiaa. Mut mä katoin tänään sua, kun sä et huomannut. Mistä vain joukosta mä valitsisin sut. Laita soimaan taas se puukaluu. Viel meidän haaveet toteutuu. Ja tänä yönä mä oon sun enkä mieti, et sitten kun?
Niin meni aikaa rakkaus täytti seitsemän. Ne väittää, se on kriisi. Mä päätin, et mä hoidan tän. Joo, tulkoon hankalaa ja olkoon vaikeaa. Mä sun takias teen ihan mitä vaan. Oli rakkaus kouluikäinen. Voi mennä muu, mä pidän sen. Ota syliin, mä oon sun. Joskus mietin, et sitten kun?
Siellä sitä on monenlaisia ukkoja, mutta Kalle hamusteli taistelukukkoja. Kalle se palasi Suomeen äkkiä, ja pääsi nuolemaan karhun säkkiä.?

Liittyvät kysymykset

Jos mustan kissan saisin, mä sitä rakastaisin. Sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on! Kun pitkän narun päähän mä laitan paperin, niin kissa tanssii aivan tangon askelin! Hei, tanssi kissa tango, tango, tango, nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on! Soi mustan kissan tango, tango, tango, se japanista lensi tänne meillekin. La-la-la-la-la-la, lal-la!?
Kotoa lähdin pois, kun oli tarjous. Asuntolaan muuttaa vois kerta elämä on kertomus. Veera mut innosti, koska asuntolat kiinnosti, mutta mitä jos se jäisi? Mun elämä räjähtäisi?
Vielä hetki sitten mulla oli ihmissuhdekriisi. Ei luistanut räppi, ei riimi eikä biisi. Mä istuin erakkona rannassa ja maailma humisi muualla, jossain tosi kaukana. Olin vähällä ottaa hatkat ja lähteä Afrikkaan tai Moldovaan tai Andorraan tai ainakin Tallinnaan.?
Poliisit menee kohta lakkoon, koska ne joutuu mua aina kattoon. Kyllä, kyllä se käy nätisti, täs on, täs on kyl tyyliä. Mulla on mopo! Sulla on mopo! mutta mummon pyörä myytiin. ittu että poika jaksaa kaasutella tuolla ruoskalla Ei tää mikään ruoska oo, tää on Tunturi Tiger!?
Pannaan startaten. Mulla on mopo! Sulla on mopo! mutta mummolla on pyörä. Mulla on mopo! Sulla on mopo! mutta mummolla on edelleen pyörä. Mulla on mopossa vauhtiviivat, laitan käymään illalla hiivat.?
Lehteen kirjoitettiin ostetaan palstalle Että haluaisimme sontsan hieman isommalle mutta jos sellaista ei löydy niin turvaudumme nahkasohvan irtopäällisiin?