Olin töissä ravintolassa mikä on minun tehtävänimike?

Merkitykset

Vastaus:

Ravintolassa työskentelyyn on useita erilaisia tehtävänimikkeitä, riippuen siitä, mitä tarkalleen ottaen teet. Tässä muutamia esimerkkejä:

1. Tarjoilija – Jos tarjoat asiakkaille ruokaa ja juomaa.
2. Keittiömestari – Jos vastuullasi on ruoan valmistus ja keittiön johtaminen.
3. Kokkityöntekijä (esimerkiksi lämmin- tai kylmäkeittiö) – Jos valmistelet ruokaa keittiössä.
4. Ravintolapäällikkö – Jos johdat ravintolan toimintaa ja henkilöstöä.
5. Baarimikko – Jos työskentelet baarissa ja valmistat juomia.
6. Astianpesijä – Jos vastuullasi on astioiden pesu ja siisteydestä huolehtiminen.
7. Vastaanottovirkailija tai kassahenkilö – Jos hoidat asiakaspalvelua vastaanotossa tai kassalla.

Mikä tehtävä sinulla on?


Lisää vastaus