Kysy mitä vain, vastaa kysymyksiin tai paranna vastauksia.
Olin töissä ravintolassa mikä on minun tehtävänimike?
Vastaus:
Ravintolassa työskentelyyn liittyvät tehtävänimikkeet voivat vaihdella sen mukaan, mitä tehtäviä suoritat. Joitakin yleisiä tehtävänimikkeitä ravintolassa ovat:
1. Tarjoilija - vastuussa asiakkaiden palvelusta, tilausten vastaanottamisesta ja tarjoilusta.
2. Kokki - valmistaa ruokaa ja huolehtii keittiön toiminnoista.
3. Keittiöapulainen - avustaa kokkia ruoan valmistuksessa ja pitää keittiön siistinä.
4. Baarihoitaja - valmistaa ja tarjoilee juomia asiakkaille.
5. Ravintolapäällikkö - vastaa ravintolan päivittäisestä toiminnasta ja henkilöstöjohtamisesta.
6. Vastaanottovirkailija - huolehtii asiakkaiden vastaanottamisesta ja varauksista.
Mikäli haluat tarkempaa tietoa tai autan sinua pohdiskelemaan, mikä tehtävänimike voisi olla, kerro lisää tehtävistäsi!