Onko Lumi-tuuli Kaunis?

Tiedätkö vastauksen tähän kysymykseen?

Vastaa tähän!


Liittyvät vastaukset

Onko kaunis substanttiivi?
Sen mustan kissan päivät on aidot kissanpäivät, sen mustan kissan posket jo ovat säämiskää. Ja musta kissa tähti on television -sen tango kansainvälinen ja kaunis on. Hei, tanssi kissa tango, tango, tango, nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on! On saanut tunnustusta jo tämä kissa musta,ja siitä kissa kiittää – – – nyt kaikkein kauneimmin. La-la-la-la-la-la, lal-la! Miau!?
Kaunis satu,vai mitä?
Kuka on Kaunis Kokenut Petite Oulu?

Liittyvät kysymykset

Käyt rinnallain ja vaskikellot soi Kuin siunaten nyt rakkauden Hääsunnuntain kun vaskikellot soi Niin kaiku toistaa soiton sen Taivaallaan myös pilvet etsii toisiaan Käy kumpikin luo taivaan alttarin Ja jälkeen sen saa leuto tuuli hiljainen Tuudittaa vain yhtä hattaraa Saa lapset maan myös tuuli saattaa kuiskeellaan Luo alttarin kuin poutapilvetkin Häämarssi sen soi niinkuin soitto taivainen Yhtyen sointuihin urkujen?
Missä tilanteessa tuuli on helpottanut?
En tiennyt että niin kävisi, päivät vain äkkiä hävisi. En tiennyt että niin pelästyisin, kun ranta suljettiin. Katoksen maali jo rapisi. Mä kesähameessa vapisin. Tuuli paiskoi varotusaitaa tielle kaupunkiin. Vaikkapa syksy ja toinenkin. minä väsyin hieman ja paljon unohdin. Sen muistan mä kuitenkin, miten sä hengähdit hiljaa. Sinne alle sotkuisen katoksen kesä tuli niin äkkii ja häipyi hiipien. Me valvottiin palellen. Mul oli Hiuksissa hiekkaa.?