Onko ainoa verbi?

Verbit

Vastaus:

ei


Lisää vastaus

Vastaaja: user1114983605

Liittyvät vastaukset

Onko Ansku humalassa kun lähti ajaa autoa keskellä yötä? On kuitenkin tärkeää muistaa, että alkoholin vaikutus elimistössä riippuu monista tekijöistä, kuten painosta, sukupuolesta, juotujen juomien määrästä ja ajasta, jolloin alkoholia on nautittu. ainoa täysin varma tapa välttää rattijuopumus on olla juomatta alkoholia, jos aikoo ajaa. Muista, että alkoholin vaikutuksen alaisena ei saa ajaa moottoriajoneuvoa.?
Onko korkeampi verbi?
Onko hauskaa verbi?
Onko vanha verbi?
Onko hitaan verbi?

Liittyvät kysymykset

Kävelen yksin kadulla En täälläkään saa happea Sä jäit tanssimaan Täysil ja vapaana Oonko meistä ainoa Joka on näin pskana Ja joka miettii vaan niit hyviä aikoja Sä et oo mun tänäänkään Ei olla yhdessä enää?
Onko noita humalassa kun lähti ajaa autoa keskellä yötä? On kuitenkin tärkeää muistaa, että alkoholin vaikutus elimistössä riippuu monista tekijöistä, kuten painosta, sukupuolesta, juotujen juomien määrästä ja ajasta, jolloin alkoholia on nautittu. ainoa täysin varma tapa välttää rattijuopumus on olla juomatta alkoholia, jos aikoo ajaa. Muista, että alkoholin vaikutuksen alaisena ei saa ajaa moottoriajoneuvoa?
Onko olemassaolosta verbi?
Onko avaruusmatkailu verbi?