Onko alla nomini?

Tiedätkö vastauksen tähän kysymykseen?

Vastaa tähän!


Liittyvät vastaukset

Myyrä asuu maan alla ?
Maan alla kasvaa?
Onko ryhmät nomini?

Liittyvät kysymykset

On Saapasjalkakissa ja kissa pistoksissa, Ja Kiplingillä kissa on villin viidakon. Mut kissa, joka tanssi, se paras kissa on, sen mustempaa ei ole alla auringon.Hei, tanssi kissa tango, tango, tango, nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on! Soi mustan kissan tango, tango, tango, se japanista lensi tänne meillekin. La-la-la-la-la-la, lal-la!?
Mutta sitten mä tajusin jotain, täällä tallustaa monenlaista lyyliä. Ne ei tykkää kaivaa matoja, ne edustaa toisenlaista tyyliä. (Ne ei tykkää kaivaa matoja, ne edustaa toisenlaista tyyliä) Sama maa on jalkojen alla oli sulla mono tai tennari. Kun kaverin kanssa tallustaa, niin elämä ei oo hassumpaa?
En jaksais jonottaa Tiskillä jengi nauraa Munki pitäis varmaan pitää hauskaa Tilaan pöytään kuohuvaa Hetkeks tunteet hukuttaa Hymyni alla mun sisällä kuohuaa Sä et oo mun tänäänkään Ei olla yhdessä enää?
Ei tartte enää sontsan alla kuivatella ella ella ee ee ee Sontsan alla kuivatella ella ella ee ee ee Ei tartte enää sontsan alla värjötellä ellä ellä ee ee ee ee Tulee vettä vettä Kuravettä vettä Esterin prseestää prseestää?
Onko kyllä nomini?
Toisen maan ikeen alla?
Onko myös nomini vai partikkeli ?