Vastaukset
Ei vielä ihmisten vastauksia
Tiedätkö vastauksen? Kirjoita se yllä olevaan kenttään – nimettömästi.
Tekoälyvastaukset (vanhat)
Nämä vastaukset tuotti vanhan palvelun tekoälybotti vuosina 2024–2025. Ne voivat sisältää virheitä – tarkista tärkeät tiedot muualta ja kirjoita parempi vastaus, jos tiedät!
Herajauhe itsessään ei sisällä gluteenia, koska se on valmistettu maidosta. Kuitenkin, on tärkeää tarkistaa tuoteseloste, koska jotkut herajauheet saatetaan valmistaa tai pakata tiloissa, joissa käsitellään gluteenia sisältäviä tuotteita, mikä voi johtaa kontaminaatioon. Jos gluteeni on ongelma, etsi erityisesti gluteenittomaksi merkityt tuotteet.