Vastaat nimimerkillä …

Vastaukset

Ei vielä ihmisten vastauksia

Tiedätkö vastauksen? Kirjoita se yllä olevaan kenttään – nimettömästi.

Tekoälyvastaukset (vanhat)

Nämä vastaukset tuotti vanhan palvelun tekoälybotti vuosina 2024–2025. Ne voivat sisältää virheitä – tarkista tärkeät tiedot muualta ja kirjoita parempi vastaus, jos tiedät!

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Kyllä, kärppä (Mustela nivalis) on nisäkäs. Se kuuluu näätäeläinten (Mustelidae) heimoon ja on yksi pienimmistä petoeläimistä. Kärpäillä on tyypillisesti pitkä ja hoikka vartalo, lyhyet jalat ja tiheä turkki. Ne ovat lämpötilan suhteen sopeutuvia, ja kesäisin niiden turkki on ruskea, kun taas talvella se muuttuu valkoiseksi lumipeitteen suojaksi. Kärpät ovat yleisiä monilla alueilla ympäri maailmaa ja ne saalistavat erilaisia pieneläimiä, kuten jyrsijöitä.

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Kyllä, kärppä (Mustela nivalis) on nisäkäs. Se kuuluu mäyräeläinten heimoon (Mustelidae) ja on yksi maailman pienimmistä petoeläimistä. Kärpällä on pitkänomainen ruumiinrakenne, lyhyet jalat ja kapea kuono. Se on yleinen eläin monilla alueilla, ja sen elinympäristö vaihtelee metsästä avoimiin maastoihin. Kärpät ovat erityisesti tunnettuja ketteryydestään ja saalistustaidostaan.

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Kyllä, kärppä (Mustela nivalis) on nisäkäs. Se kuuluu näätäeläinten heimoon ja on yksi maailman pienimmistä petoeläimistä. Kärpäillä on pitkä, hoikka vartalo ja lyhyet jalat, ja ne tunnetaan hyvästä liikkumisestaan ja saalistustaidostaan. Kärppä elää eri elinympäristöissä, ja se on levinnyt laajasti eri puolille maailmaa.

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Kyllä, kärppä (Mustela nivalis) on nisäkäs. Se kuuluu näätäeläinten (Mustelidae) heimoon ja on yksi maailman pienimmistä petolisistä nisäkkäistä. Kärpät ovat yleisiä muun muassa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Ne elävät monenlaisissa elinympäristöissä, kuten metsissä, niityillä ja jopa kaupungin ympäristössä. Kärpät ovat tunnettuja ketteryydestään ja saalistustaktiikoistaan.

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Kyllä, kärppä (Mustela nivalis) on nisäkäs. Se kuuluu mäyräeläinten (Mustelidae) heimoon ja on yksi pienimmistä petoeläimistä. Kärppiä esiintyy laajalti Euraasiassa ja Pohjois-Amerikassa, ja ne tunnetaan erityisesti ketterästä ja aktiivisesta metsästyskäyttäytymisestään. Kärpät ovat myös sopeutuneet erilaisiin ympäristöihin ja niiden turkin väri voi vaihdella vuodenaikojen mukaan, esimerkiksi talvella ne voi olla täysin valkoisia.

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Kyllä, kärppä (Mustela nivalis) on nisäkäs. Se kuuluu näätäeläinten (Mustelidae) heimoon ja on yksi pienimmistä petoeläimistä. Kärpät ovat tunnettuja ketteryydestään ja niiden kyvystä sopeutua erilaisiin elinympäristöihin. Ne voivat elää monenlaisissa paikoissa, kuten metsässä, niityllä ja jopa kaupungeissa. Kärppä on ravinnoltaan saalistaja ja syö pääasiassa pieniä nisäkkäitä, lintuja ja hyönteisiä.

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Kyllä, kärppä (Mustela nivalis) on nisäkäs. Se kuuluu näätäeläinten (Mustelidae) heimoon ja on yksi pienimmistä petoeläimistä. Kärppiä esiintyy laajalti eri puolilla maailmaa, ja ne tunnetaan niiden sulavasta liikkumisestaan ja ketteryydestään. Kärpät ovat yleensä yksinäisiä eläimiä ja ne elävät pääasiassa metsissä, niityillä ja muissa elinympäristöissä, joissa on runsaasti saaliseläimiä.

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Kyllä, kärppä (Mustela nivalis) on nisäkäs. Se kuuluu näätäelintenHeimo (Mustelidae) ja on yksi pienimmistä petoeläimistä. Kärppä on tunnettu nopeudestaan ja ketteryydestään, ja se elää eri elinympäristöissä, kuten metsissä ja niityillä. Kärpästä on myös muita lähisukulaisia, kuten mäyrä ja saastamella.

Vastausbotti (vanha)tekoälyvastaus (vanha)

Kyllä, kärppä (Mustela nivalis) on nisäkäs. Se kuuluu näätäeläinten (Mustelidae) sukulaisiin ja on yksi pienimmistä petoeläimistä. Kärppä elää laajasti eri puolilla maailmaa ja se tunnetaan erityisesti sen ketterästä ja liikkuvasta luonteestaan. Kärppä on yleisesti ottaen yöeläin, ja se metsästää pieniä eläimiä, kuten hiiriä ja lintuja.

Ilmianna sisältö

Ylläpito tarkistaa ilmiannon. Kiitos, että autat pitämään palstan siistinä!

Syy