Onko kesä kivaa?

Vastaus:

EI OLE KOSKA SE ON LIIAN KUUMA!


Lisää vastaus

Vastaaja: user1175392233

Aiemmat vastaukset

On Jos Ikävöit kesää hommaa passi ja lentolippu Barcelonaan Espanjaan, jossa on 24➕ tai vieläkin lämpimämpään Sauri- Arabiaan 44➕ astetta lämmintä.

SAURI ARABIASSA ON KUITENKIN SUOMALAISELLA VAARALLISEMPAA JA VAIKEAMPAA SUORASTAAN HENGEN VAARALLISTA, HEIDÄN LAKINSA ON ERITTÄIN ANKARA.

ALKOHOLI ON KOKONAAN KIELLETTY JA SEN NAUTTIMISESTA SAA EHDOTONTA VSNKEUTTA JOS MIES JA NAINEN NÄHDÄÄN VIATTOMASTI KÄVELEVÄN KÄSIKLÄIN HEIDÄT AMMUTAAN SILLÄ HEIDÄN LAKI EI SALLI TÄLLÄISTÄ JOTAKIN TUKEHTUAKSEEN NAURAA JA ÄLYÄMÄTYÄÄN LUULEE TÄTÄ VITSIKSI MUTTA NÄIN EI OLE VAAN TOTTA.

Liittyvät vastaukset

Onko elämä kivaa?
No onkos tullut kesä?
Onko tilintarkastus kivaa?
Onko ruotsi kivaa?
Missä presidentin kesä talo sijaitsee?
Onko Matikka kivaa?

Liittyvät kysymykset

Onko maantieto kivaa?
Mikä on presidentin kesä asuto?
Hyperfenix 29. loka 3.37 this lit b enchf 11. syys 9.48 dd ocean ? no? marko loud 8. elo 17.58 very good Festive Firebrand #team goose 7. elo 0.58 Can you add a icon for Gm_lifecenter please? this is... really bad 11. heinä 0.34 hey can you add a icon to ttt_grovestreet please Tahaksaw 6. kesä 10.41 Can you add some icons for gm_warmap_v5 and gm_warmap_v5_snow? Karaio 5. kesä 3.54 can you make gm_excess_island? sprite [tekijä] 6. touko 23.30 Full list has been updated! sprite [tekijä]?