Onko kyllä nomini?

Tiedätkö vastauksen tähän kysymykseen?

Vastaa tähän!


Liittyvät vastaukset

Mä odotan vain vierasta yhtä enkä ala tätä possua nyhtää kyllä foliossa kimpale kypsyy tää En kaipaa sahramia hunajaa En halua hodariini srirachaa Usko pois, että onnellinen olen vaan kun saan lihaa ja perunaa En kaipaa vierelleni prinsessaa Mä tiedän, ongelmia niistä saa Usko pois, että onnellinen olen vaan kun saan lihaa ja perunaa?
Silmä kiilsi muuta vailla harhailtuaan asettui repeilin oksiin kun oikaisin väsytin kädet uuden vuoden yössä yhtenä monista yritin ratkaista kullalla ikiliikkujaa sen kyllä ymmärtää että jumalat opastavat toisiaan jos jotain tulee mieleen ei se tarkoita että olen sitä mieltä kun ei elä valo eikä varjo sitä on ilo alimmillaan ovi sulkeutui ja olin ryhmäkuvasta pois?
Tämä ketjuhan koskee minua ja on täynnä kunnianloukkauksia. Olen pyytänyt ketjun poistoa ja kun sitä ei tehdä niin poliisi hoitaa kyllä asian. Ei se sen kummempi asia ole. Koko saitti katoaa kun tarpeeksi todetaan rikoksia täällä.?

Liittyvät kysymykset

Saunat ja mölkyt tänään kyllä skipataan syödään eka ja mennään suoraan asiaan Reitti kulkee vatsasi kautta siksi tarjoon pelkkää parhautta Mä odotan vain vierasta yhtä enkä ala tätä possua nyhtään kyllä foliossa kimpale kypsyy tää?
Poliisit menee kohta lakkoon, koska ne joutuu mua aina kattoon. Kyllä, kyllä se käy nätisti, täs on, täs on kyl tyyliä. Mulla on mopo! Sulla on mopo! Mutta mummon pyörä myytiin. ittu että poika jaksaa kaasutella tuolla ruoskalla Ei tää mikään ruoska oo, tää on Tunturi Tiger!?
Täytyy kyllä olla itselleen rehellinen että olen itse syypää kun olen menettänyt puhetaitoni?