Onko patrik nainen?

Vastaus:

IIIITE OOT OEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ROAST ROAST ES SBINNER DAB ROAST ROAST!


Lisää vastaus

Vastaaja: user1411247573

Liittyvät vastaukset

On perma polttavaa k ulli punertaa Edesaäni kuudes nainen on, olen voimaton Kesäloma alkoi hymyillen, unohdin jo ru nkkauksen Kesäleikit kortsuja kuluttaa, kun en ilman saa?
En minä ole mikään liukuhihnahuorrra vaan kokenut aikuinen nainen joka nyt sattuu vaan hyvien geeniensä takia näyttämään huomattavasti ikäistään nuoremmalta. Parikymppisenä mua vitutti näyttää niin lapselta, nyt tässä iässä nuoresta olemuksestani on pelkkää hyötyä.?
patrik on joki?
Oletko mies tai nainen?
Englantilainen nainen ?
Ei kenenkään nainen?

Liittyvät kysymykset

Ei se Samin ex vaimo Sassi kyllä mikään kaunis nainen enää ole. tykkää kyllä arvostella muita painon ja ulkonäön kannalta vaikka itse on lihonut älyttömästi kun juo kaljaa melkein päivittäin Ja kyllä se ikäkin näkyy naamassa, tulihan tuota kotkaa nähtyä muutama vuosi sitten Douppilassa. Siellä se istui puliveivareiden kanssa Salella jämähtäneenä kuteissaan 2000-luvun alkuun. Juopon-näppyiset punertavat roikkuposket tutisten käkätti sitä kammottavaa nauruaan olut-tölkki kädessä?
Ei se Samin ex vaimo Sassi Sulotar kyllä mikään kaunis nainen enää ole. tykkää kyllä arvostella muita painon ja ulkonäön kannalta vaikka itse on lihonut älyttömästi kun juo kaljaa melkein päivittäin Ja kyllä se ikäkin näkyy naamassa, tulihan tuota kotkaa nähtyä muutama vuosi sitten Douppilassa. Siellä se istui puliveivareiden kanssa Salella jämähtäneenä kuteissaan 2000-luvun alkuun. Juopon-näppyiset punertavat roikkuposket tutisten käkätti sitä kammottavaa nauruaan olut-tölkki kädessä?
Sakxion ex vaimo on katkera nainen joka ei osaa päästää yli entisistä miehistään?
Mikä on synonyymi sanalle nainen ?