Onko tänään ilta?

Vastaus:

on joka päivä on ilta


Lisää vastaus

Vastaaja: user1745200820

Liittyvät vastaukset

Ei oo syytä elää vanhaa uudestaan. Ei tuu samanlaista Kaakkois-Aasiaa. Mut mä katoin tänään sua, kun sä et huomannut. Mistä vain joukosta mä valitsisin sut. Laita soimaan taas se puukaluu. Viel meidän haaveet toteutuu. Ja tänä yönä mä oon sun enkä mieti, et sitten kun?
Kuka kuoli tänään?
Onko hyvä päivä tänään lehmänkuskaaja vai haluatko jotain muuta? ?
Mitä tarkioittaa Ranskaksi ilta supee?
Mitä on tänään ykkösuutinen ?

Liittyvät kysymykset

Saunat ja mölkyt tänään kyllä skipataan syödään eka ja mennään suoraan asiaan Reitti kulkee vatsasi kautta siksi tarjoon pelkkää parhautta Mä odotan vain vierasta yhtä enkä ala tätä possua nyhtään kyllä foliossa kimpale kypsyy tää?
Mä pitkin piennarta kävelen tuttu tuoksu tuo mieleeni sävelen Keli alkaa hyvältä näyttää tänään pääsen grilliä käyttää Kyläkauppa jo siintää edessä maustekurkut mua oottaa vedessä Juustohylly vain tyhjältä näyttää aina voi arkijuustoa käyttää?
Kuinka voitte tänään, tohtori? hän kysyi?
Kuinka huono tuuri pitää oikeesti olla? tänään kävelin kotia koulusta, ja vastaan sattu tulemaan Duudsonit Jopolla pärräävä nuori, vinopäinen #lettinliehuttaja poika. Ilahduin ja tervehdin häntä. No, mutta, nyt kun nykynuorisosta puhutaan, niin mitähän oli vastaus? No arghhh. Voi voi mihin tämäkin maailma on menossa..?