Orientoiva mitä tarkoittaa?

Merkitykset

Vastaus:

Henkilö on kiinni työturvallisuus säännöistä joita pitääkin noudattaa ja kouluihin jopa päiväkoteihin ja laitoksiin Omansa säännöt annetaan ja Henkilökuntaa sekä Asiakkaita ohjeistetaan .Ja on Erittäin Hyvä asia.
No tämä Henkilö sitten vapaanaakaan ei löysää hellitä yhtään etenkin Työssä käyvä ihminen( kotona Lapsillekin vanhemmat tai Holhooja kertoo säännöt ).
No tällänen aikuinen Jo kauan työssä käynyt henkilö , vapaana kun jää sääntöjen orjaksi, että noudattaa niitä myös vapaalla,. häntä on vaikea mennä muuttamaan.
Hän vapaallakaan , siis lomallakaan ei jätä kelloa Tai kännykkään laita herätystä siihen aikaan miten hän on tottunut tai täytynyt laittaa ehtiäkseen töihin.
Vaan laittaa sen piriseen piippaan samaan aikaan kun ois menos töihin 6 aikaan ( poikkeus on tietenkin Karjanhoito jos asuu ja kasvattaa hoitaa Vaikka lehmiä , silloin on laitettava herätys aikasin aamulla on mentävä navettaan ruokkiin puhdistaan karsinat ja lypsää ne pitää mennä eläinten hoito työhön oli joulu tai juhannus tai sunnuntai).
No jos ei asu maatilalla on Muual töis niin henkilö laittaa kellon soimaan siis vapaapäivänäkin vaikka sais nukkua pitkään.
Henkilölle tulee sellainen päivänrytmi ja vielä saattaa hän kellon tarkastikun toimia katsoo kelloa myös lomallakin.
Eli orjentointunut tarkoittaa henkilöä jolle on piintyneet tavat.
Häntä ei voi mitenkään muuttaa eikä hänen päivärutiinia ei voi muuttaa jos Jostakin syystä hänen täytyy muuttaa päivärutiinia häneltä se tuntuu suorastaan katastrofilta, ja hän ahdistuu siitä.
Eli henkilö ei halua missään nimessä poiketa tavoistaan jos Sinulle tulee mieleen lähtä hänen luokseen kylään poikkeuksellisesti vaikka Ampumahiihdon MM - kisoja 13;00 niin herran jestas sentään!
Mikä katasrofi syntyy kun häiristet häntä tärkeimmän parhaansa lempiohjelmansa katselua ( etenkin Vanhemmalla väestöllä jos arkisin menet kylään Kauniiden ja Rohkeiden aikaan 16:30 on katasrofi voit kuulla äkäsiä kommentteja).
Ja henkilö jos on eläkkeellä 65+
Täyttänyt hölmö vasta kiirettä on eläkeläiselle on Aina kiirettä
.
Jospa tuosta On Sinulle Apua.


Lisää vastaus

Vastaaja: user1049568161