PEHMEÄ JUUSTO RANSKASTA?

Ranska, Ruoka

Vastaus:

Pehmeä juusto Ranskasta, jota usein mainitaan, on brie- tai camembert-tyyppinen juusto. Nämä juustot ovat tunnettuja pehmeästä koostumuksestaan ja rikkaasta maustaan. Brie on yleensä hieman miedompi ja kermaisempi, kun taas camembert on voimakkaampi ja aromikkaampi. Molemmat juustot on usein valmistettu lehmänmaidosta ja niillä on valkoinen, syömäkelpoinen kuori.

Brie ja camembert sopivat erinomaisesti tarjoiltavaksi leivän, viinirypäleiden tai pähkinöiden kanssa. Ne myös sulavat hyvin, joten niitä voi käyttää erilaisissa tai tänä päivänä suosituissa ruuissa, kuten juustoleivissä tai uunijuustoina. Ranska on tunnettu monista muista pehmeistä juustoista, joten se on loistava maa tutustua juustokulttuuriin!


Lisää vastaus