PEHMEÄ JUUSTO RANSKASTA?

Ranska, Ruoka

Vastaus:

Pehmeä juusto Ranskasta viittaa usein moniin erilaisiin juustoihin, jotka ovat tunnettuja niiden pehmeästä koostumuksesta ja voimakkaasta mausta. Yksi tunnetuimmista pehmeistä juustoista Ranskassa on Camembert, joka on valmistettu pastöroimattomasta lehmämaidosta ja jolla on valkoinen kuori. Toinen esimerkki on Brie, joka on myös pehmeä juusto, mutta yleensä hieman miedompi kuin Camembert.

Ranskalaisia pehmeitä juustoja on monia eri varieeraatioita, joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset makunsa ja tekstuurinsa. Ne sopivat hyvin nautittavaksi esimerkiksi viinin, patongin tai hedelmien kanssa. Jos haluat tarkempia tietoja tietyistä juustoista tai niiden pariliitoksista, kerro lisää!


Lisää vastaus