Voiko vitutukseen kuolla?

MikÄ nyt pahan tappaisi ❓

Vastaus:

MIKÄ NYT PAHAN TAPPAIS❓
MUTTA JOS LAISKANA TAHOT ELÄÄ KUOLET NÄLKÄÄN ! JA TYÖTTÖMYYSTUET POIS LAISKOILTA JA MUUTKIN TUET.HOMMAATPA, SITTEN RUOKASI ITSE, VAATTEESI JA ASUINSIJAN PÄÄSI PÄÄLLE ILTAPÄIVÄN LEHDET KUN KIRJOITTAVAT UUS AVUTTOMISTA . SEHÄN ON KUN ENNEN AIKAAN ROMAANIT PELKÄSIVÄT TEHÄ TÖITÄ JA PELKÄSIVÄT TEHDÄ TYÖTÄ.
HAI MIKÄ SE SELLAINEN ON KUN TYÖ?
HUI KAUHIA.
MUUTEN KUKAAN EI ELÄTÄ LAISKOJA EN AINAKAAN MINÄ AMERIKAS PITÄÄ ITSE MAKSAA TYÖTTÖMYYSKORVAUSTA.SIELLÄ EI LAISKOJA ELÄTETÄ PAITSI DONAL TRUMPIA MUTTA HÄN ON MILJONÄÄRI.


Lisää vastaus

Vastaaja: user1464661090

Aiemmat vastaukset

MIKÄ NYT PAHAN TAPPAIS❓

MIKÄ NYT PAHAN TAPPAIS❓.

MIKÄ NYT PAHAN TAPPAIS⁉ ON SUOMALAINEN SANANLASKU JA SE PITÄÄ PAIKKAANSA ISÄNI ON ITSE PAHOLAINEN VAIKKA OLEN AIKUINEN HÄN VIELÄKIN MINULLE NALJAILEE. ELI MIKÄ PAHAN TAPPAISI.

EI. KUULKAA NYT MAAILMASSA ON KUOLEMAAN JOHTAVIA SAIRAUKSIA ❗ KUTEN SYÖPÄ JA SYDÄN SAIRAUDET JA KUMPAAKIN SAIRASTAA PIKKU LAPSIAKIN JA KUOLEE ENNEN AIKOJAAN KUN ELÄMÄ ON EES ALKANU .


ÄLKÄÄ OLKO TYPERIÄ.! TAITAA OLLA ELÄMÄ KOVINKIN VAIKEAA ❗ EI TAIDA OLLA KOKEMUSTA VAKAVASTI SAIRAAN LAPSEN HOIDOSTA JOKA VAIN ELÄÄ HETKEN KALLIIDEN HOITOJEN JA LÄÄKKEIDEN AVULLA!

JA KUOLEE POIS.JOS OLET KOULUSI KÄYNYT SAMAT SANAT ❗ MAAILMASSA ON VAKAVIA SAIRAUKSIA JOIHIN KUOLEE‼ MYÖS PIKKULAPSIA SINÄ KEHTAATKIN JA EDELLINEN VASTA MITÄ NYT VASTASITKAAN.❗❗

NYT TUSKAILLA VOIKO NAISEN RUUMIIN OSAN TUNNETILAAN KUOLLA❗

MITEN TYPERIÄ TE OOTTA❗ KUKAAN EI KUOLE PÄHKÄILEMÄÄNNE " TUNNETILAAN"❗ EI ❗ KUKAAN ❗❗❕‼

Toivotaan.

Voispa