Miten voi olla merenneito?

Merenneidot

Vastaus:

Se ei ole kovikaan mahdollista


Lisää vastaus

Vastaaja: user233684147

Aiemmat vastaukset

Mitä Hiittooooo

Sitä on pakko olla merenneito, jos kerran on! Ja kyllä se onnistuu jos on!

Liittyvät vastaukset

Jos se sana kuulostaa väärältä niin voiko se sana myöskin olla ts. oikeassa?

Liittyvät kysymykset

Miksi? Miksen sun olla mä vois? Miksi mielestäs ain unohdun pois?
Vois hyvin olla niin ettei me tunnettais. Ne ajat oli hankalia monel lailla. Mä olin sekaisin ja sä ärsyttävä. Osasit aivan kaiken paitsi hävitä. Mut sit jäätiin kerran juttelemaan soodan eteiseen. Herättiin viereltä rakkauden vastasyntyneen.?
Kävelen yksin kadulla En täälläkään saa happea Sä jäit tanssimaan Täysil ja vapaana Oonko meistä ainoa Joka on näin pskana Ja joka miettii vaan niit hyviä aikoja Sä et oo mun tänäänkään Ei olla yhdessä enää?
En jaksais jonottaa Tiskillä jengi nauraa Munki pitäis varmaan pitää hauskaa Tilaan pöytään kuohuvaa Hetkeks tunteet hukuttaa Hymyni alla mun sisällä kuohuaa Sä et oo mun tänäänkään Ei olla yhdessä enää?
Onko noita humalassa kun lähti ajaa autoa keskellä yötä? On kuitenkin tärkeää muistaa, että alkoholin vaikutus elimistössä riippuu monista tekijöistä, kuten painosta, sukupuolesta, juotujen juomien määrästä ja ajasta, jolloin alkoholia on nautittu. Ainoa täysin varma tapa välttää rattijuopumus on olla juomatta alkoholia, jos aikoo ajaa. Muista, että alkoholin vaikutuksen alaisena ei saa ajaa moottoriajoneuvoa?