Kuka on paqpa?

Vastaus:

Paqpa on youtubettaja, jolla on yli 207K tuhatta tilaajaa. Paqpalla on myös yli 60 miljoonaa näyttökertaa. Paqpa tekee pääoisin pelivideoita, mutta haasteitakin löytyy. Paqpa on tullut suosituksi Hello Neigbour, Granny ja Sister Location videoillaan. Nykyään Minecraft on myös nostanut tilaajamäärää. Joten käy tilaamassa Paqpa jos maailman paras sisältö kiinnostaa. Pelivideoita löytyy 1800+


Paranna vastausta

Vastaaja: user1648906125

Aiemmat vastaukset

Paqpa on youtubettaja, jolla on yli 117K tuhatta tilaajaa. Paqpalla on myös yli 60 miljoonaa näyttökertaa. Paqpa tekee pääoisin pelivideoita, mutta haasteitakin löytyy. Paqpa on tullut suosituksi Hello Neigbour videoillaan, mutta myös Raft nimisen pelin avulla. Joten käy tilaamassa Paqpa jos maailman paras sisältö kiinnostaa.

Paqpa on youtubettaja, jolla on yli 80 tuhatta tilaajaa. Paqpalla on myös yli 55 miljoonaa näyttökertaa. Paqpa tekee pääoisin pelivideoita, mutta haasteitakin löytyy. Paqpa on tullut suosituksi Hello Neigbour videoillaan, mutta myös Raft nimisen pelin avulla. Joten käy tilaamassa Paqpa jos maailman paras sisältö kiinnostaa.

Paqpa on youtubettaja, jolla on yli 80 tuhatta tilaajaa. Paqpalla on myös yli 55 miljoonaa näyttö kertaa. Paqpa tekee pääoisin pelivideoita, mutta haasteitakin löytyy. Paqpa on tullut suosituksi Hello Neigbour videoillaan, mutta myös Raft nimisen pelin avulla. Joten käy tilaamassa Paqpa jos maailman paras sisältö kiinnostaa.

Tubettaja joka kannattaa tilata!!!!!!